21 november 2012

Hallo...!

Als er een project klaar is, neem ik het mandje waarin ik het bewaarde en ruim ik alle materialen die er nog in zitten op. Lapjes gaan terug in de witte dozen, DMC garen gaat terug in de la en papieren met schetsen en aantekeningen worden weggegooid.

When a project is finished, I take the basket in which I kept it and I clean up all the materials which are in it. Fabric goes back in the white cardboard boxes, DMC threads are put back in the drawer and papers with sketches and notes can be thrown away.


Maar ik hou er niet van om lege mandjes in de kast te hebben staan, dus meestal wordt zo'n mandje dezelfde dag nog gevuld met een nieuw werkje. Deze keer piept er een lief klein gezichtje door de opening van het mandje, om hallo te zeggen... Je hebt het misschien al geraden: er is weer een nieuw engeltje in de maak!

But I don't like to keep an empty basket, so most of the time, it's filled with a new project the same day. This time, a cute little face pops through the opening in the basket to say hello... You might have guessed already: a new angel is on it's way!


PS. Er zijn nog plaatsjes vrij op de stitcheryworkshop, 8 december, waar we met dit nieuwe engeltje aan de slag zullen gaan. Meer info over de workshop vind je hier.

PS. There are still some free spots for the stitcheryworkshop on December 8, where we will work on this new angel pattern. For more info, click here.

10 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een lief gezichtje, ben benieuwd.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een lekker toetje heeft ze.
8 December is voor mij een hele bijzondere dag, dan zijn mijn DH en ik 45 jaar getrouwd :-))

Groetjes
Ines

Bed, breakfast en quilts zei

zo kom je nooit van je projecten af, altijd volle mandjes! wel heerlijk

marga zei

Toch maar goed dat ze door de opening van het mandjes keek.
Groeten
Marga

Anoniem zei

Wat jammer,dat je zover weg zit-was graag naar een workshop gekomen.
Ben je ook bezig met een nieuwe BOM? Bijvoorbeeld een voor het voorjaar,zomer,herfst? Dan hebben we een 4 seizoenenquilt klaar over een jaar.
succes met je schattige engeltje.
Gaat het weer beter met je Moeder?
gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

AnitaS zei

Deze kijkt wel heel guitig. Lege projectmandjes willen we niet hebben he.

Irena zei

geweldig,daar sta ik weer in een rij voor bestelling,weet je Ellen die vorige heb ik nog niet gevonden,dus ga een nieuwe maken,veel liefs irena

Ellie's Quiltplace zei

@ Guusje, Marga: Ik ben deze keer met het gezichtje begonnen. Ze lacht zo lief :o)

@ Ines: gefeliciteerd! Geniet van die speciale dag!

@ Bed, breakfast & quilts: moet dat dan? ;o)

@ Truus: ik ben bezig met mijn lange-termijn-tussendoortje. Dit is een seizoenswerkje. Klik maar eens op de gelijknamige categorie in de rechter zijbalk, daar kun je er meer over lezen. We hebben ook de Cat Quilt BOS gedaan, die is te vinden op onze website bij de Freebies. Genoeg seizoenswerkjes dus ;o)
Met Mams gaat het een stuk beter. Ze mag alles weer doen van de arts, maar nog wel voorzichtig.

@ AnitaS: nee, dat is inderdaad maar niks. Al is het wel goed dat de inhoud van die mandjes zo nu en dan wisselt. Dat wil zeggen dat wat erin zit ook afgemaakt wordt :o)

@ Irena: wat zonde! Je moet het maar positief bekijken: dan heb je nog een keer plezier met het maken!

Birgitte aka Bietje zei

Heerlijk, weer een nieuw engeltje, ik kan eigenlijk niet wachten. Dus noteer me alvast voor een bestelling.
De stofjes die er bij liggen zijn ook al zo mooi, ga je die voor de omlijsting gebruiken?

Ellie's Quiltplace zei

@ Birgitte: de stofjes komen er inderdaad rond. Het zijn zulke schattige kleuren en motiefjes. Je krijgt altijd wel een beetje een idee van hoe het eruit gaat zien, maar eenmaal dat het echt in elkaar zit, is het toch altijd nog anders (en mooier!). Vandaag dus maar eens met de randen aan de slag. Wie weet kan ik de top dan al afmaken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...