18 januari 2014

Druk...


Afgelopen week was een drukke week, maar ik heb toch wat steekjes kunnen maken. Ik heb het middendeel van mijn nieuwe quilt af (dat is voor later) en ik ben wat opgeschoten met de Union Star.

Last week was very busy, but I did find some time to quilt. I finished the center block for my new quilt (more on that later) and made a bit of progress on the Union Star.


Vandaag is het tijd voor de wekelijkse poets, ik ga op zoek naar een nieuwe broek in de solden en ik wil proberen om de rest van mijn nieuwe quilt voor te bereiden zodat ik daar komende week verder mee kan. Wat zijn jouw plannen?

Today, I'll do the weekly cleaning, go shopping for a new pair of trousers and try to make preparations for the rest of my new quilt so I can continue working on that next week. What are your plans?

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Vandaag moet ik een stapel was wegwerken en verder gaan met de randen zomen van het ledikantdekentje voor kleinzoon Daniel.Als dat gedaan is,mag ik verder borduren aan een Randje Per Week.En morgen gaan we de verjaardag vieren van zoonlief.
Succes met je zoektocht en het poetsgebeuren.
goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Annelies zei

Helaas moet ik het nog steeds rustig aan doen, maar ik geniet van alle blogs met ideeën. Goed weekend.

Nanske zei

Net stofje met thee gekleurd volgens instructies van Di Ford.
En ben heel tevreden van resultaat.
Nu verder huishouden doen en eten maken.
Deze namiddag stof halen( uit solden) voor bloesje.
Volg naailes kleding.
En dan kan ik hopelijk starten aan de mysterie van Di Ford.
Jou werkje word schitterend ...al die mooie lapjes weer...
Veel plezier en een fijne dag...
Succes bij het zoeken van een nieuwe broek...soms vind je al - 70%
Ik heb er net 2 gevonden aan -50%
Groetjes en doei!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Eerst een grote strijk wegwerken en dan heb ik 2 tops klaar liggen die ik wil gaan dubbelen. Een beetje de UFO's wegwerken. Daarna kan ik gaan quilten. Fijn weekend!

Ria zei


Een dag heeft maar 24 uur hoor dames. Als ik lees wat jullie allemaal gepland hebben voor 1 dag. Ik ga eerst boodschappen doen, daarna is er koffiepauze. En tegen die tijd zal de lunchpauze niet ver meer weg zijn. Wat lapjes knippen voor mijn dresden star. Wat hh klusjes. Na het eten lekker op de bank, werken aan mijn Lotje en nog een possje lezen in de bruidsquilt. En dan mijn bedje weer opzoeken. En dan is de vrije dag alweer voorbij.

Fijne dag allemaal groetjes Ria V.

Saskia Smit zei

Vandaag eerst bijslapen na een drukke week. Blogs lezen omdat de badkamer bezet is. Laatste poppetje van Reiko vastzetten en dan als er nog zin is borduurrandjes. Tussendoor een goed gesprek plannen met zoonlief en vriendin. Mogen ze nu bij elkaar blijven slapen of niet.

Guusje, zei

Dat ziet er erg mooi uit. Fijn weekeinde.

Guusje, zei

O wat ik ga doen, een kerstsokje afborduren, de randjes borduren en verder met de markermerklap, een trui die ik aan het breien ben en wat bloemen haken voor een sjaal dien ik ook aan het maken ben en af en toe een stukje lezen dus genoeg te doen.

AnitaS zei

Wat ziet het er al weer mooi uit. Eerst werk ik aan mijn kerstkussen, dan de randjes borduren. Daarna mijn geborduurde hexjes tekenen en voorbereiden.

HerzBlatt zei

Your new quilt seems to be very nice!! I love all kind of stars and I also like your quilt which is lying on the armchair very very much!
I wish you a wonderful weekend
Iris

Unknown zei

Wat mooi weer Ellen, met al die 3 hoekjes! Fijne dag!

groetjes van Tiemetje

Ineke zei

Ben net klaar met poetsen, de rest komt morgen wel ;-) Nu even lezen op diverse blogs, randjes borduren en dan nog opnieuw beginnen met haken.

Liefs, Ineke

ella zei

Net een affo aan de muur gehangen, mijn eerste logcabin quiltje. En nu voor het eerst aan het appliceren. Ik heb vandaag de onderdelen geknipt en de stof uitgezocht. Nu toch maar even wat huishouden en koken.

Céleste zei

Hello Ellen!
your new quilt looks very "country" and as usual I love your creation... and I'm like you...I love all the stars!
For this week end,my plans are patchwork and crochet,with a hot and sweet cup of tea next to the stove!
Have a nice week end!
Bises
Céleste

Ellie's Quiltplace zei

@ Truus: dat zijn mooie plannen. Veel plezier vandaag, bij zoonlief!

@ Annelies: ik heb niet veel blogs gelezen de laatste tijd (te druk) en ik schrik van jouw verhaal! Heel veel sterkte, en inderdaad: doe het heel rustig aan!

@ Nanske: zo te lezen heb jij niet genoeg aan 24 uur in een dag, met al die plannen ;o)
Ik had ook soldenkorting op mijn broek. Dan is het nog eens leuk winkelen ;o)

@ Wilma: ik vind dubbelen nooit leuk om te doen, maar eenmaal dat dat gebeurd en je kunt gaan quilten, dan is dat vervelende werkje alweer vergeten. Nou ja, vergeleken met een berg strijk is eigenlijk alles leuk om te doen ;o)

@ Ria: haha, ik dacht hetzelfde! Ik heb na de strijk eigenlijk niet meer zoveel gedaan gisteren. Vandaag dan nog maar wat gepoetst. Dat kan ook geen kwaad. Zometeen Philippe aanmoedigen op de voetbal en vanavond weer wat steekjes doen. Mijn luiken sluiten ook niet te laat, dus een echt productieve dag zal het vandaag niet worden ;o)

@ Saskia: hoe is het gesprek verlopen? Als je jong bent kijk je daar anders tegenaan dan wanneer het je eigen kinderen zijn. Maar dat snappen ze later pas ;o)

@ Guusje: volgens mij heb jij meer uren in je dag dan ik ;o)

@ AnitaS: dat klinkt goed! Ik heb allemaal ideeën voor kerstquilts en sneeuwpoppen. Zou dat komen omdat de echte winter uitblijft? Dat dat toch in mijn gedachten zit te borrelen? Eerst maar eens iets afmaken!

@ Iris: the quilt on my chair is called Bella Notte and it's one of my favorites too. Like you, I love stars, and these are just a bit different from the traditional ones.

@ Tiemetje: dankjewel. Driehoekjes zijn leuk om mee te werken en omdat ik de quilt 2 keer zo groot maak, zijn het grote stukken die ook gemakkelijk naaien en snel aan elkaar zitten. Meestal werk ik met kleine stukjes, maar dit is ook wel eens makkelijk en leuk!

@ Ineke: ik ben nooit klaar met poetsen :o( Ik weet niet hoe het komt, maar is het ene klaar, dan is het andere alweer vuil, zo lijkt het wel. Maar je kunt natuurlijk niet bezig blijven, dan blijft er geen quilttijd meer over. Of haak- of borduurtijd ;o) Veel plezier!

@ Ella: appliceren is zo leuk! En gefeliciteerd met je eerste quilt! Die heeft vast een mooie plaats gekregen.

@ Céleste: there's nothing better dan quilting, with a stove and a large cup of tea nearby ;o) Have a nice weekend!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...