11 juni 2012

Quilt Angel...

Oeps, helemaal vergeten jullie het eindresultaat van de Quilt Angel te laten zien, totdat ik haar op verschillende blogs voorbij zag komen...

Oops, I totally forgot to show you the finished Quilt Angel, untill I saw her on several other blogs...


Hier is ze. Is ze niet schattig? Ik ben helemaal verliefd op de schattige Fig Tree stoffen, gecombineerd met een mooie rode stof, die de quilt nog wat meer fleur en kleur geeft.

Here she is. Isn't she cute? I love the bright Fig Tree fabrics, combined with a lovely red fabric, which adds some more color and freshness to it.


Ik heb kabels in de randen gequilt. Want ondanks dat het maar een klein quiltje is (ca 32 x 32 cm), vind ik het mooi als het intensief is doorgequilt. Die kleine steekjes geven zo'n mooi effect aan een quilt.

I quilted cable patterns in the borders. Eventhough it's only a small quilt (ca 32 cm x 32 cm), I like to quilt it quite thoroughly. I love the effect the tiny stitches give to the quilt.


Wil je met je eigen Quilt Angel aan de slag? Kijk dan even in onze webwinkel voor het patroon. Het pakket is uitverkocht, maar ik weet zeker dat je in je voorraad wel een paar mooie lapjes hebt voor dit mini quiltje.

Veel quiltplezier!

If you'ld like to get started on your own Quilt Angel, please visit our web shop for the pattern. The kit is sold out, but I'm sure you have some lovely fabrics in your stash to make this cute mini quilt.

Happy stitching!

18 opmerkingen:

Inge zei

Ellen, ik ben heel langzaam begonnen (zie mijn blog van vandaag, even naar beneden scrollen), langzaam vanwege een ander project dat eigenlijk voorrang heeft. Ik kon het niet laten. Ik ben helemaal verliefd op dit quiltje. De stitchery is overgetrokken en de woordjes Quilt Angel zijn gestitcht. Mooie kleur rood!
Goed idee van die kabels, ik was er stilletjes ook al over aan het denken.
Bedankt voor dit leuke patroon en de mooie bijpassende stoffen. Ik geniet er van!

Groetjes,
Inge

Anoniem zei

Het is weer een fraaie stitcherie!
Wat een mooie foto's van je fietstocht. Ik moest even goed speuren en toen zag ik het beestje ineens tussen het gras.
Die stof van de lantaarns spreekt mij bijzonder aan.

Shirley zei

Oh wat een lievie! Heb even de rest van jouw blogjes gelezen, jemig wat een grote marmot (of wat was het) langs de kant van de weg, de natte droom van Z&Z, om te vangen. En prachtig het quiltwerk van de lantaarnblokken. Nee hoor, het verveelt nooit, kijken naar mooi werk.

Ineke zei

Wat een prachtig patroontje! Jammer dat de stofjes erbij alweer op zijn, maar ik wacht nog eventjes om iets bij je te bestellen, heb nog zoveel om te maken :(
Groetjes

inge zei

da's een leuke!

Carin Wijnand zei

Zo errug.... mooi!

Ellie's Quiltplace zei

@ Inge: ik kom even kijken! Het rood is lekker zomers. Ik hou van deze kleuren.

@ Soyee: de lantaarns zijn gemaakt met stoffen van Bonnie & Camille. Ik heb de serie 'Bliss' gebruikt, maar hun nieuwere stoffen zijn soortgelijk.

@ Shirley: het was een hangoorkonijntje. Ik denk ooit tam geweest, want die komen normaal niet in het wild voor. Toen ik hem zag zitten moest ik ook eerst 3 keer kijken, want in eerste instantie zag ik zijn oren niet en vroeg ik me ook af wat er toch voor 'bobbel' op de weg zat.

@ Ineke: dat 'probleem' ken ik. Ik ben nu langzaam alles aan het afmaken en het voelt toch fijn om de stapel AFFO's te zien groeien en de stapel UFO's te zien verminderen!

@ Inge, Carin: dankjewel!

Irena zei

geweldig,mijn stichery is klaar,maar nou 2 dagjes zee,veel liefs irena

Ans zei

Wat is die leuk geworden.

Terray zei

Jaaaa ik zag quilt angel al her en der op de blogs verschijnen. En nu heb ik een beetje spijt dat ik niet gelijk het kant en klare pakketje heb besteld (want dat is zo lekker makkelijk, je kan dan gelijk beginnen) Maarja niet dat ik niets te doen heb hoor ;-)

Groetjes
Tertia

Roos zei

Wat een schatje.... ;o)
Groetjes Roos

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een lieverdje en wat kan jij ook mooi gelijkmatig borduren, ik ga altijd een beetje scheef.

Groetjes
Ines

Guusje, zei

Het is een dotje en ach je kunt ook niet alles onthouden toch?

Anoniem zei

Leuk dit blije Engeltje,
en raar maar waar ik ben weer terug in blogland op verzoek ;o)
groetjes Marjolein

Ellie's Quiltplace zei

@ Irena: ik ben heel erg benieuwd!

@ Ans, Roos: dankjewel!

@ Tertia: verveling en 'niets te doen' zijn woorden dat in het woordenboek van een quiltster denk ik niet voorkomen ;o)

@ Ines: ik werk niet snel, want ik heb liever dat het netjes zit, dan dat ik snel klaar ben. Bovendien ben ik er niet bang van om af en toe een steekje uit te halen. Een ander ziet vaak je foutjes niet, maar zelf blijf ik die altijd zien, dus doe ik liever een stukje opnieuw.

@ Guusje: gelukkig niet ;o)

@ Marjolein: leuk! Ik vond het al zo jammer dat je gestopt was. Ik kom later even bij je kijken!

marion zei

wat een lief miniquiltje

Karen zei

Very, very sweet!!!!

Ellie's Quiltplace zei

@ Marion: dankjewel!

@ Karen: thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...