17 mei 2012

Speldenkussen-rage...

Het lijkt wel een of er een speldenkussen-rage aan de gang is! Het is ontzettend leuk om het Pins & Needles speldenkussen op zoveel verschillende blogs voorbij te zien komen. Bijvoorbeeld bij Anja, Inge en Marjolein, die er zelfs 2 maakte.
We hebben ook weer via de mail een aantal foto's van prachtige speldenkussens mogen ontvangen. Bedankt dames, om jullie foto's in te sturen! Hopelijk hebben jullie veel plezier van het speldenkussen!

It seems like there's a real pincushion mania going on! It's so nice to see the Pins & Needles pincushion pop up on many different blogs. Like these ones from Anja, Inge and Marjolein, who even made 2.
Again, we received some pictures of lovely versions of the pincushion. Thank you ladies, for submitting your photo's! We hope you enjoy the pincushion!Wat is het een leuk patroontje Ellen!
Vond het best wel ingewikkeld om te maken, maar al doende kom je er wel, ik heb er geen bloem op gemaakt vanwege het mooie stofjes wat ik er voor gebruikt heb, ga er ook nog wel eens één met bloem maken.

Hartelijke groetjes, ook aan je moeder, JeannetHoi Elly,

Ik heb een speldenkussentje gemaakt. Het is een combinatie geworden van Anni Downs’s speldenkussentje, het klepje van die van jou en mijn eigen ideeën.
Bijgevoegd zijn een paar foto’s, waarop je kunt zien hoe het is geworden. Het is weer heel anders dan jouw patroontje, maar zo past het beter bij mijn (toekomstig) naaisetje.

Groetjes,

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Is het niet leuk te zien wat één patroontje kan veroorzaken ;o) En ik vind het ook zo leuk dat ze allemaal anders zijn en toch hetzelfde ;o)
groetjes...

Annelies zei

Iedere collectie heeft wel een paar hits en dit is er zeker één van.

GRANNY'S HOUSE zei

Ze zijn dan ook verschrikkelijk leuk.

Groetjes
Ines

Phebe and Jane zei

Leuk hoor, die speldenkussens. Ik moet er eigenlijk ook eens 1 maken.
Groetjes,
Marian

Guusje, zei

Hij is ook wel erg leuk, ik zit er nog over te denken want ik durf geen speldenkussen te gebruiken omdat philana de spelden eruit haalt maar ik heb het vermoeden dat dit met jullie ontwerp niet mogelijk is.

Anoniem zei

Leuk als iedereen er tóch een beetje een andere van maakt.

Ineke zei

Dit zijn prachtige speldenkussentjes geworden, geweldig!!! Je hebt wel wat op gang gebracht Ellie (en mams)
Groetjes en geniet van deze zonnige dag!

Rosa zei

Whew,it`s very cute and it`s the first time I see this pincushion.

Kiekplaotiesenzo zei

inderdaad een RAGE! want ik heb ook een patroon bestelling... ze zijn zo mooi. gr.diny

quilting Jeannet zei

Ja, het is een erg leuk patroontje Ellen, ik bedacht me nog om er een ninepatchje op te maken, ook leuk, variatie genoeg!

Ellie's Quiltplace zei

@ Marjolein: het is super leuk om al die verschillende werkjes te zien! Het geeft ook weer ideeën en inspiratie voor volgende projecten.

@ Annelies, Ineke: dankjewel! Dat hadden we trouwens helemaal niet verwacht, van ons 'Paasweekendwerkje'!

@ Ines, Marjan: dankjewel :o)

@ Petra: ik weet niet hoe handig Philana is... Thijs heeft nog geen moeite gedaan om de spelden eruit te halen, dus met hem werkt het perfect. Ze moeten echt wel hun poot of snuit al tussen het klepje frummelen om eraan te kunnen. Thijs vindt het wel heel leuk om de lintjes te vangen ;o)

@ Josee: dat is het leuke eraan, dat iedereen zich het patroontje zo eigen maakt.

@ Rosa: thank you. It's quite a new design and it has proved to be quite useful!

@ Diny: er ligt er een voor je klaar ;o)

@ Jeannet: je kan er alle kanten mee uit. Die bloem moet natuurlijk helemaal niet. Een winterse met een sneeuwman ofzo, lijkt me ook super schattig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...