15 mei 2012

Plannen...


Eergisteren was ik van plan om de top van mijn Lantern Festival quilt af te maken, maar 's middags heb ik deze plannen opzij gezet. Het was zulk mooi meer, dat het zonde was om binnen te blijven zitten. De Lantern Festival is te groot om mee naar buiten te nemen, en daarom ging ik aan de slag met een nieuw, klein project.

The day before yesterday, I planned to finish the top of my Lantern Festival quilt, but in the afternoon, I put these plans aside. It was such lovely weather, that it was a pity to stay inside. The Lantern Festival was too large to work on outside, so I picked up a small, new project.


De lapjes werden geknipt, de stitchery werd op de stof overgenomen en ik was klaar om aan de slag te gaan met het vierde engelenquiltje. Mams en ik hebben het vorige week ontworpen, nadat we met veel te veel quilt-tasjes terugkwamen van de OEQC in Veldhoven ;o)

I cut the fabrics, drew the stitchery on the fabric and I was ready to start working on the fourth quilt in the 'Angel' series. Mams and I came up with the design last week, after visiting the OEQC in Veldhoven, and returning with way too many shopping bags ;o)


Terwijl ik buiten zat te stitchen, bleef Thijsje binnen en genoot hij van het 'broeikaseffect'. Hij voelt zich niet zo goed: hij heeft een paar keer overgegeven en hij is zelfs zijn miauw 'kwijt'. Hij doet heel zielig, net als een echte zieke man dat kan ;o) Maar hij genoot wel van de zon. En waag het niet om in 'zijn' zon te gaan staan, want dan gromt hij net zo lang tot je een stap opzij hebt gedaan, LOL.

While I was outside, stitching, Thijs prefered to stay inside and enjoy the 'greenhouse effect'. He's not feeling well: he has thrown up several times and he even 'lost' his mew. He's really pitiful, just like a real man who's not feeling well ;o) But he did enjoy the sunshine. And don't try to get in 'his' sun, because he growls immediately to make you go away, LOL.


Voordat ik verder ga aan de stitchery, wil ik eerst mijn Lantern Festival afmaken. Want, zelfs voor mezelf geldt: beloofd is beloofd!

Veel quiltplezier!

Now, before I finish this stitchery, I want to finish the Lantern Festival. Even to myself a promise is a promise!

Happy stitching!

15 opmerkingen:

Irena zei

op de engel verheug ik me al op,groetjes irena

GRANNY'S HOUSE zei

Katten.....ze zijn om op te vr... ;-)
Wat een vrolijk engeltje.

Groetjes
Ines

Gonny zei

Arme Thijs, hij blijft maar kwakkelen. Lekker dat hij dan van het zonnetje en de warmte kan genieten. Jij ook trouwens......

Marga (MarPie) zei

Geef Thijs maar een exra knuffel {net alsof hij ide tekort komt, maar niet heus} je Engel ziet er wel heel leuk uit. Op naar de Lantern Festival.

Groetjes,
Marga♥

Karen zei

A very sweet Angel Ellen. And, speaking of Angel, I hope Thijs is feeling better soon.

Ineke zei

Ach die Thijs toch, hopelijk voelt hij zich snel weer wat beter, geef hem maar een dikke knuffel extra!!! Lieve engel sticherie!
Liefs

Jasmijn zei

Och jee thijs toch!! Ben je weer een beetje ziekjes?? Eet je wel voldoende Royal canientjes??
Blij maar lekker in het zonnetje liggen hoor!! Wij denken aan je!
Veel liefs van Jasmijntje

Anoniem zei

Ach die arme Thijs, als hij zelfs zijn miauw kwijt is.
Heerlijk als je steeds zo aan iets nieuws kunt beginnen hé en maar weinig excuus nodig hebt omdat te doen.
Beterschap.

Ellie's Quiltplace zei

@ Irena: ik had ook echt zin om weer met een nieuw engelquiltje aan de slag te gaan! Het is zo'n leuk werkje!

@ Ines: heerlijk he, die eigen karakters :o)

@ Gonny: ondanks dat hij zich niet goed voelt, heeft hij het daar prima voor elkaar, zo in de zon.

@ Marga: die komt hij inderdaad niet tekort. En als vindt dat hij ze tekort komt, komt hij ze wel opeisen ;o)

@ Karen: thank you. For the moment he's still feeling sick. I hope he gets better soon.

@ Ineke: zal ik doen ;o)

@ Jasmijn: hij kan momenteel niet lang van zijn hapjes genieten, zijn maag ligt helemaal overhoop. Ik probeer hem wat meer droge korreltjes te geven, hopelijk is dat beter voor hem.

@ Josee: hij probeert te miauwen, maar er komt geen geluid uit, dat doet hij altijd als hij zielig is!
Gelukkig is elk excuus goed genoeg voor een nieuw werkje!

Guusje, zei

Ach arme Thijs ik hoop dat hij zich snel weer beter gaat voelen. En succes met je lantern festival quilt ben benieuwd.

Birgitte aka Bietje zei

Gaaf, de vierde engel. Ik zat er al op te wachten. Kan ik al intekenen ;)

Ellie's Quiltplace zei

@ Petra: hij voelt zich nog steeds slecht. Net bij thuiskomst lagen er weer wat 'cadeautjes' te wachten om dringend opgepoetst te worden... Ik heb hem nu alleen een bakje water gegeven. Hopelijk komt zijn maag zo wat tot rust...

@ Birgitte: nog eventjes geduld. Het is al bijna 1 juni... ;o)

Het lieve leven... zei

even en tip voor thijsjen niet om je ongerust te maken maar wel belangrijk om te weten...een kat mag niet te lang zonder eten ivm nierproblemen die kunnen optreden). Dit is dus anders dan bij een mens of bv een hond (die kan een hele tijd zonder eten). Als hij echt niks eet of als hij het eruit braakt zou ik even naar de arts gaan. zij geven hem dan iets waardoor zijn maag tot rust komt en hij weer kan gaan eten. Beterschap voor hem! Groetjes, Petra

Ellie's Quiltplace zei

@ Petra: bedankt voor je bezorgdheid! Thijs had al 3 dagen overgegeven dus de 3e dag heb ik hem 's avonds alleen een bakje water gegeven om zijn maag te laten kalmeren, en later wat rijst. De volgende ochtend weer droge korreltjes en gelukkig heeft het gewerkt. Hij vond het niet leuk hoor, geen eten krijgen, maar zo misselijk blijven, dat is natuurlijk ook niks. Gelukkig is hij er weer bovenop :o)

Het lieve leven... zei

goed zo, fijn om te horen! groetjes, Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...