13 september 2016

'n Kijkje bij...


'n Kijkje bij de prachtige quilttentoonstelling in Herentals! Afgelopen zondag was het ook Open Monumentendag en de dames van GADEP verwelkomden op 3 uur tijd maar liefst meer dan 230 bezoekers! Mijn standje werd ook drukbezocht, van niet-quilters tot heel ervaren dames, en veel quiltvriendinnen die ik al lang niet meer had gezien.

Here's another glimpse of the beautiful quilt exhibition in Herentals. Since it was also 'Heritage Day', Sunday was a very busy day and in just 3 hours, the GADEP ladies welcomed over 230 visitors! My little booth was visited by many, from non quilters to very experienced, and many friends who I had not seen for quite some time. 


De tentoonstelling is deze vrijdag, zaterdag en zondag nog open, van 14 - 17 u in kasteel Le Paige in Herentals.

You can still visit the exhibition, this Friday, Saturday and Sunday, 14 - 17 h in Le Paige castle in Herentals.

5 opmerkingen:

Ineke zei

Oh wat leuk, zo jammer dat ik niet kan gaan!

Truus zei

Dat ziet er goed uit en mooi de quilt op het bed.
Leuk dat je stand zoveel bekijks had en je bekenden hebt gesproken.
Zonnige dagen
groetjes, Truus uit Drenthe

Nanske zei

Ook hier eentje die wel graag af zou willen komen...maar een beetje te ver uit de buurt. Of wie weet krijg ik toch nog iemand overtuigd om toch te kunnen komen...Nog een paar daagskes om een viske te smijten.;-)
Wat ben jij toch druk bezig...de zaterdag zo'n gevulde stand in de potterije en dan de zondag alweer volop bezig met die tentoonstelling.
Die quilt op het bed is inderdaad een schoontje maar Jules ( de mysterie van Veronique ) aan de muur is toch ook zeer geslaagd. Die ben ik momenteel aan het maken...
Veel zonnige groetjes en veel naai plezier.
Nanske.

Dientje zei

Wat een locatie voor al die mooie quilts. Zo'n lekkere antieke uitstraling. Hoe zou het uitkomen in een moderne setting? Groet, Dientje

Ellie's Quiltplace zei

@ Ineke: dat is inderdaad jammer, maar het is ook niet naast de deur voor jou!

@ Truus: ik heb nog veel meer foto's, maar die laat ik pas zien als de tentoonstelling afgelopen is. Voor de mensen die nog willen langskomen is het namelijk veel leuker het in het echt te zien!

@ Nanske: Neem heel de familie mee en zet ze af in Bobbejaanland! Dan kun jij ondertussen rustig naar de quilts kijken ;o)

@ Dini: modern gaat ook goed samen met klassieke quilts, maar dit is toch de uitstraling die wij het mooist vinden denk ik. Jammer dat je zo'n kasteel niet gratis bij een Charm Pack krijgt ofzo ;o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...