15 januari 2016

Tea Rose Mini Quilt (deel 1)...


Elke keer weer is het een leuke uitdaging. Iets kleins ontwerpen, iets leuks, iets origineel-maar-toch-herkenbaar. Iets dat binnen 2 maanden ontworpen EN gemaakt wordt.
Maar het is zo leuk om aan deze Mini Quilt Club quiltjes te werken, want dat is waar ik het over heb.

Each time it's a challenge. To design something small, something lovely and something original-but-recognizable. To design AND make it, within just 2 months.
But it's such a pleasure, working on the Mini Quilt Club quilts, because that's what I'm talking about.


Het hele quiltje laat ik je een volgende keer zien. Dit is maar het begin. In het echt is het minder geel dan op de foto's, dat komt door de donkere dagen en het lamplicht. Alhoewel dit quiltje alweer de lente aankondigt!

I'll show you the finished quilt next time, this is just the beginning. It's less yellow in real life then it is in the pictures, but that's because of the dark days and lamp light. Although I do feel Spring coming with this small quilt.


En weet je wat ik het allerleukste vind aan het werken aan de Mini Quilt Club? De postzegels op de enveloppen plakken! Want ik weet dat er al heel veel leden nieuwsgierig wachten op het nieuwe verrassingspatroontje om mee aan de slag te gaan!

And you know what I like most about making those Mini Quilt? Putting the stamps on the envelopes! Because I know many members are eagerly waiting to get started on their new surprise pattern.

3 opmerkingen:

10 zei

Ik ben al met het mini-quiltje begonnen maar krijg helaas de puntjes niet zo mooi als die van jou. Ik maak al de malletjes-knip alle stofjes uit, let goed op dat ze allemaal de juiste grootte hebben... drie zijn er goed en eentje niet. Ra,ra... ergens moet ik toch iets verkeerd gedaan hebben. Ik heb het nu even weggelegd en bekijk binnenkort nog eens waar ik uit de bocht gegaan ben:-))Het is een leuk quiltje om te maken en ik leer weer nieuwe dingen. Groetjes, Martine

Truus zei

Weer een leuk quiltje met mooie kleuren.
Je maakt en ontwerpt veel verleidelijke quilts. De laatste tijd komt het weinig van patchen bij mij helaas.
Goed weekend
groetjes, Truus uit Drenthe

Gypsy Quilter zei

I love the colors you've chosen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...