31 augustus 2015

Onderweg...


Een stapel nieuwe patronen en een aantal van mijn quilts zijn onderweg naar De Potterije in Lokeren voor de open dagen deze week. Dirk en Marleen hebben hun mooie winkel, waar ze zowel bloemen als patchworkstoffen verkopen, helemaal heringericht! Heb je een gaatje in je agenda, spring dan zeker even binnen op 3, 4, 5 of 6 september.

Fijne dag!

A pile of new patterns and some of my quilts are on their way to De Potterije in Lokeren for the open house days this week. Dirk and Marleen have re-organised their lovely shop, where they sell both flowers and quilt fabrics, a wonderful combination! If you have a free spot in your agenda, make sure to visit them September 3 - 6.

Have a nice day! 

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat fijn voor jou. Groetjes Wilma

Truus zei

Leuk weer nieuwe patronen en je quilts daar ook te zien!
Kom je zelf ook kijken? Helaas een beetje uit de buurt en bovendien ga ik naar een verjaardagsfeestje van oudste kleinzoon.
Fijne dagen
groetjes,Truus uit Drenthe

Ellie's Quiltplace zei

@ Truus: ja voor jou nogal ver weg. Mocht je ooit in de buurt zijn: het is zeker de moeite waard. Ze hebben meer dan 1600 verschillende quiltstoffen en dan al die bloemstukjes en decoraties, ook al zo leuk!
Heel veel plezier bij de kleinzoon!!! Hoe oud wordt hij?

Ellie's Quiltplace zei

@ Wilma: het is altijd spannend of de quilts goed aankomen. Maar het is zo leuk om ze ergens te zien hangen en om alle reacties te horen van mensen!

Truus zei

Lees net op de website van de winkel dat ze per september stoppen met de bloemen! Jammer want dat lijkt me juist zo'n bijzondere combinatie en bovendien ben ik gek op stofjes en bloemen.
Kleinzoon is 2 jaar geworden.
gezellige dag!
groetjes,Truus

Eulalia Isabel zei

qUE PENA ESTAR TAN LEJOS Y NO APRECIAR LOS TRABAJOS HERMOSOS.
Con las telitas hermosas que recibi, haré algo también hermoso, después lo enseño.
SALUDOS

Linda zei

So beautiful! Have a nice day. :)

Guusje, zei

Hij is prachtig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...