30 maart 2015

Vorige week...

Sommige weken kun je maar beter snel vergeten en vorige week was zo'n week...

Philippe zijn ouders waren gaan skiën in Frankrijk en op de eerste dag  is zijn vader hard gevallen. Zijn heup is op 3 plaatsen gebroken. Omdat ze met de familie daar waren was terugkomen geen optie. Ze zijn gisteren thuisgekomen en vandaag moet hij naar het ziekenhuis om te zien wat er aan gedaan moet worden.

Thuis had Philippe een ontstoken kaak. Ik weet dat dat heel pijnlijk is en absoluut niet grappig, maar ik mocht er soms toch een beetje mee lachen dat hij op een hamster leek ;o) Hij reageert gelukkig goed op de medicatie en de zwelling is al geminderd.

Some weeks are better forgotten quickly, and last week was one of those...

Philippes parents went on a skiing holiday in France and the first day already, his father fell and broke his hip in 3 places. Since they were there with family, coming back early was no option. They arrived back home yesterday, so today, he will go to the hospital again, for treatment.

At home, Philippe was suffering from an inflamed jaw. I know it's quite painfull and not funny at all, but with his swollen cheek he did look a bit like a hamster ;o) Luckily he's responding well to the medication.


En we hebben afscheid genomen van ons lieve vriendje Mats. Hij was Philippe zijn kat, maar omdat wij vroeger in een appartement woonden en Mats het gewend was om buiten te spelen, is hij bij Philippe zijn ouders blijven wonen, samen met zijn vriendje Jens. Mats zijn nieren waren gestopt met werken, en omdat de medicatie niet aansloeg en hij heel snel achteruit ging, hadden we geen andere keus dan hem te laten inslapen. We missen hem enorm.

And we said goodbye to our little furry friend Mats. He was Philippes cat, but since we were living in an appartment before, and Mats was used to playing outside, he lived with Philippes parents, together with his friend Jens. Mats kidneys stopped working and since he was very weak and there was no chance he was getting better, we decided it would be best this way. We will miss him. 

9 opmerkingen:

BezigeBijMirjam zei

Wat akelig allemaal Ellie. Dit is een week om snel te vergeten. Sterkte jullie en beterschap!

Truus zei

Dit zijn geen leuke ervaringen en die wil je zo snel mogelijk achter je laten.
Gaat het met Phillips Vader nu beter-is hij geopereerd? Beterschap voor Phillippe zelf-dit is inderdaad niet leuk.
sterkte allemaal
groetjes,Truus uit Drenthe

FLR zei

Ach, wat een narigheid! Ik hoop dat je schoonvader een spoedig herstel zal hebben. Wat erg van poes Mats, zo akelig als ze te vroeg moeten gaan. En beterschap voor de kaak, oei wat is dat pijnlijk!
sterkte
Francisca

Ineke zei

Jeetje, dat is schrikken, een spoedig herstel voor je schoonvader! En hopelijk is de kaak van Philippe alweer wat beter?
En wat akelig dat poes Mats zo ziek was en jullie haar moesten laten gaan, veel sterkte.
Liefs, Ineke

Carin zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Carin zei

Wat een nare berichten allemaal. Sterkte met het verlis van Mats en beterschap voor Philippe en zijn vader !
je spring quiltje uit het volgende bericht is weer een schatje.

Anoniem zei

Oh Ellen, dat waren zeker geen leuke berichten en dingen in een week. Ik wens iedereen beterschap en sterkte. Groetjes Wilma

Judith zei

Wat een pech allemaal! Ik hoop dat alle zieke weer snel opknappen en revalideren. En het verlies van een huisdier is natuurlijk nooit leuk! Sterkte.

Prisca zei

Beterschap Ellie, en sterkte met het verlies van Mats.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...