11 augustus 2014

Weer thuis.... met een heleboel nieuwe ideeën!


We hebben genoten van een heerlijke vakantie in Frankrijk, waar ik binnenkort meer over zal vertellen en van zal laten zien. Op de eerste dag na hebben we schitterend weer gehad en dus een heleboel kleur en energie kunnen opdoen!
Ik had daar ook de mogelijkheid om over een paar dingen na te denken en met nieuwe ideeën te komen. Wat en hoe, dat lees je hier vanzelf, maar één ding kan ik al wel vertellen: vanaf nu heb ik ook een eigen Facebook en Twitter pagina. De eerste foto's zijn gepost en mijn eerste tweets zijn de wereld in gestuurd... spannend! Vind je het leuk om me ook daar te volgen, klik dan op de Facebook en Twitter knop in de rechterzijbalk van dit blog.
Veel plezier!

We've enjoyed a lovely holiday in France, of which I promise to tell and show you more soon. Except for the first day, we had lots of good weather, so I've bronzed a little and reloaded my batteries!
I had plenty of time there, to think about a couple of things and to come up with some new ideas. One of those is to start my own Facebook and Twitter pages. So my first pictures have been posted and I have send my first tweets into the wide world... I'm so excited! If you'ld like to follow me, just click the Facebook and Twitter buttons in the right side bar of my blog.
Enjoy!

7 opmerkingen:

Truus zei

Welkom terug!
Jullie hebben de energiepeil weer opgeladen en kunnen er weer tegen.
Wat heb je opgelopen dat je nu zo modern gaat worden-twitter-fb-waar gaat dat heen??? (lol)
Laat dat lekker aan me voorbij gaan.
Je sneak previeuw ziet er goed uit-dat beloofd weer een mooie quilt.
Gezellige dag!
groetjes,Truus uit Drenthe

Ineke zei

Eerlijk gezegd, ik heb je gemist. Maar wat heerlijk dat je energie + ideeën hebt opgedaan. Nu ga ik gauw ijken of ik je kan vinden op Fb, Twitter heb ik niet.

Liefs, Ineke

Ellie's Quiltplace zei

@ Truus: haha, ik ben zo'n internetdinosaurus! Maar Philippe en ZusJe hebben me geholpen en ik begin het langzaamaan te begrijpen :o)
Als het goed is, zijn de pagina's openbaar en kun je ook volgen (als je wil natuurlijk) als je zelf geen FB of Twitter profiel hebt.

@ Ineke: ik heb jullie ook gemist. Als je zo elke week wel een paar keer iets schrijft, dan zit je altijd wel over een verhaaltje na te denken en ik geniet altijd van alle reacties.
Maar de vakantie was heerlijk, dus dat was ook weer fijn.

Truus zei

Leuk,kan het inderdaad lezen!
Kan niet reageren op fb-moet dan het wachtwoord van m'n zus hebben of zelf aanmelden.
Weer wat ontdekt-blijf voorlopig maar bij bloglezen en pinterest.
gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

Ellie's Quiltplace zei

@ Truus: je moet je helemaal niet verplicht voelen om te reageren hoor! Het is voor wie dat wil. Het is ook niet de bedoeling dat FB de blog gaat vervangen. Ik blijf ook lekker hier alles neerkriebelen :o)

inge zei

ik had je op FB al ontdekt en ik ga subiet op twitter eens kijken

Ellie's Quiltplace zei

@ Inge: leuk! Ik heb je berichtjes ontvangen! Ik ben nog aan het uitzoeken hoe alles precies werkt, haha, ik ben niet zo handig met dat soort dingen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...