29 mei 2014

Nieuw?...


Afgelopen zondag schreef ik dat ik me beter voelde, maar ik had te vroeg gejuichd. Maandag stond ik op met een flinke sinusitis (bijholteontsteking), die nog altijd een ballonhoofd en verschrikkelijke hoofdpijn veroorzaakt. Ik heb wel nieuwe medicatie gekregen, die begint nu langzaamaan te werken, maar ja, je mag natuurlijk geen wonderen verwachten.

Last Sunday, I wrote that I was feeling better, but Monday I knew I had been happy too soon. I woke up with a sinusitis, which is still causing a 'balloon-head-feeling' and a terrible headache. I have new medication now, which is starting to work, but can't, of course, make any wonders happen.


Ik heb de afgelopen dagen dus veel geslapen, maar ook nog wat steekjes gemaakt aan mijn Union Star quilt. Het weer was er prima voor: de regen kwam met bakken uit de hemel... Ik heb de laatste twee banen aan de top gezet, die nu klaar is. Het heeft even geduurd, maar ik was de quilt niet vergeten. Ik heb gewoon weer veel te veel projecten die me afleiden van waar ik eigenlijk mee bezig ben, en hoe hard ik ook probeer om maar aan een paar dingen tegelijk te werken, er is altijd meer dan ik gepland had. Misschien moet ik mijn goede voornemen dan maar vergeten, of veranderen in 'zolang ik alles afmaak waar ik aan begin en geen nieuwe UFO's maak, is het prima'. Maar is het wel prima? Want ik ken mezelf, dan heb ik straks honderd quilts-in-de-maak liggen...

Besides sleeping a lot, I also worked on my Union Star quilt. The weather was perfect for it: pouring rain... I added the last two borders to the top, which is now finished. It took some time, but I didn't forget about the quilt. I just seem to have to many other things that distract me of what I'm actually working on, and how hard I try to focus on just a couple of projects, there's always more than I planned. I thought of forgetting about my good intention and thinking that as long as I finish everything and I don't make any more UFO's, I'm fine with it. But I'm not sure I actually am fine with that, because I know myself too well: I will end up with a hundred projects-in-progres...


Vandaag wil ik de feestdag nuttig besteden door te starten met een nieuw engelenquiltje. Toch iets nieuws, zul je denken, maar ik heb de stoffen een tijdje geleden al gekocht Het is dus niet echt "nieuw nieuw" en het is zonde het te lang ongebruikt in de kast te laten liggen... Elk excuus is goed, toch? ;o)

Fijne dag!

Today I will spend the holiday wisely by starting another angel quilt. I know, it may sound as another new project, but I've bought the fabrics a while ago. Therefore it's not "new new" and it would be a shame to leave the fabrics unused... Every excuse is a good one, isn't it? ;o)

Have a nice day!

12 opmerkingen:

Annelies zei

Beterschap en succes met je quiltje !

Nanske zei

Veel beterschap en de stofjes en kleuren lijken me al super geslaagd.
Groetjes,Nanske.

Truus zei

Elk excuus is goed en dat je weer begint,is al een teken dat je weer opknapt.
Is die foto echt bij jou gemaakt??? Zo zag het er hier ook uit--water in de kelder,pomp doet het niet en het water bruist in de buizen als ik de (hete lucht)verwarming aanzet-balen.
Succes met je lapjes-ben gek op engeltjes.
gezellige Hemelvaartsdag
groetjes,Truus uit Drenthe

Anoniem zei

Beterschap toegewenst. Mag ik je een tip geven als je elke last hebt van bijholteontsteking? De netipot of Rhinohorn (te koop bij de drogist en apotheek) zorgt ervoor dat je holtes schoon blijven en bacteriën en virussen amper de kans krijgen om in je slijmvliezen te nestelen, zodat je weer verkouden of een bijholteontsteking kan oplopen.

Ineke zei

Beterschap! Natuurlijk mag je ieder excuus gebruiken, ik wacht vol spanning op hoe het quiltje er uit gaat zien.

Liefs, Ineke

Quibi zei

Beterschap!!

Carine zei

Veel beterschap en een nieuw engelenquiltje pakket heeft al een bestemming hier
Grtjs Carine

Ellie's Quiltplace zei

@ Annelies: dankjewel!

@ Nanske: dankjewel. De stoffen zijn een combinatie van Fig Tree, Kathy Schmitz en Blackbird Designs. Mijn favorieten :o)

@ Truus: het gaat nu gelukkig echt de goede kant uit. Ik doe wel heel rustig aan en ik kan niet teveel voorover leunen, vanwege de druk in mijn hoofd, maar ik ben ook blij dat ik weer wat kon doen! En van een vrije dag moet je natuurlijk goed gebruik maken.
De foto is inderdaad bij ons genomen. Hier gelukkig geen last, maar wat ontzettend vervelend van je kelder en verwarming! Ik heb er geen verstand van: lost het zichzelf op of moet er iemand naar komen kijken?
Hopelijk heb je er niet te veel last meer mee!

@ Anoniem: bedankt voor de tip! Ik gebruik normaal altijd Sterimar, dat mag ook preventief, maar het heeft helaas deze keer niet genoeg geholpen...

@ Ineke: en zo blijven we altijd maar meer en meer dingen beginnen ;o) Och, ik leg me er maar bij neer, dat aan maar 3 projecten tegelijk werken gewoon niet voor mij is weggelegd. Als de projecten ook maar afgemaakt worden, want de UFO stapel is al groot genoeg!

@ Quibi: dankjewel!

@ Carine: ik zal er een voor je opzij leggen! Stuur je me ook nog even een mail? Dan plaats ik het bij de bestellingen en kan ik het zeker niet vergeten!

AnitaS zei

Glukkig gaat het weer de goede kant ut. Vandaag mooi weer dus micchien kun je dar weer van genieten.

Elizabeth zei

It's always lovely to see your projects as you progress so happy stitching - you're right, rain is the perfect excuse to stay in and stitch.

Ellie's Quiltplace zei

@ AnitaS: gisteren niet van het weer kunnen genieten, ik moest werken, dat gaat gewoon allemaal door... Vandaag beloofd het gelukkig ook weer een prachtige dag te worden. Eerst rustig aan wat huishouden doen, want dat is allemaal blijven liggen en vanmiddag verder met de Angel.

@ Elizabeth: thank you! I think every excuse to stitch is a good one, but rain is the best ;o)

Anoniem zei

ellen,
Ik hoop dat je nu al wat beter bent. Nog een engeltje? daar ben ik fan van.Ben benieuwd welk ééntje dit nu wordt.
Ja is herkenbaar aan veel dingen beginnen werken.2013 was bij mij het jaar van de afwerking maar ik denk dat 2014 ook al zo een jaar zal moeten worden.:-(
Groetjes Gratienne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...