21 oktober 2013

Goedemorgen!


Goedemorgen! Het is alweer maandag - een nieuwe week - en dat beloofd er een te worden met prachtig herfstweer. Ik denk dat de koeien in de wei aan de overkant van de straat wel zullen genieten van de zachte temperaturen en de zonneschijn, net als ik!

Fijne maandag!

Good morning! It's Monday - a new week - and it looks like it's going to be a week with some lovely Autumn weather. I think the cows in the field across the street will surely enjoy the soft temperatures and sunshine, and so will I!

Have a great Monday!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Het wordt een heerlijke herfstweek!
Mooi je foto van de koeien-genieten he als je zoiets ziet.
gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

Marguerite zei

Mooie foto.
Bij mij alleen een weiland zonder koeien en schapen dit jaar.
Mis ze wel, dan maar extra van jou plaatje genieten.
Groetjes Marguerite

Atelier Ullizee zei

Een mooie foto en een hele fijne week toegewenst!
Groetjes,
Natascha

Anoniem zei

Zeker zal het een mooie herfstweek worden. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal over Veldhoven? Groetjes Wilma

Régine zei

Heerlijk zo'n uitzicht! En geniet van het mooie herfstweer.
Groetjes, Regine.

Ellie's Quiltplace zei

@ Truus: als ik naar die koeien kijk word ik altijd helemaal rustig. Wat heerlijk he, ze moeten alleen maar heel de dag grazen en slapen en af en toe wat rondwandelen. En dan ondertussen van het zonnetje genieten. Dat zou ik ook best willen (nou ja, behalve het grazen dan... ;o)

@ Marguerite: komen ze volgend jaar terug? Ik vind het zo gezellig, zo'n wei met rustig rondwandelende beestjes! Bob, het paard, staat in de wei voor de koeien. Hij heeft zich verstopt voor de foto. Hij gaat binnenkort in zijn stal, dan zal ik hem ook missen. Zo'n lege wei is toch anders.

@ Natascha: dankjewel! Jij ook een fijne week!

@ Wilma: dat komt nog! Dit weekend waren Mams en ik druk aan het schilderen dus het verslag hou je nog tegoed. Jammer dat we elkaar gemist hebben!

@ Régine: dankjewel! Ik zit voor het werk het grootste deel van de dag binnen, maar het is toch al fijn om buiten het zonnetje te zien schijnen en om je niet helemaal te moeten inpakken tegen de kou. Al heeft dat ook wel weer zijn charme!

Anoniem zei

Wie weet hoe lekker gras smaakt!(lol)
Krijgt het paard geen deken over voor de kou straks? Jammer voor het dier als het in de winter de hele dag op stal staat.
Hier vandaag weer zo'n mooie zonnige heiige dag-genieten.
groetjes,Truus uit Drenthe

Ellie's Quiltplace zei

@ Truus: het paard is al 24 en helemaal vel over been van de ouderdom. Ik denk dat in zijn geval een stal wel beter is :o) Ik sprak gisteren de buurman, zijn eigenaar, en hij vertelde dat ook de koeien op stal gaan en de dames paard achter ons huis ook. Jammer, dat zal stil zijn in de winter, maar dan hebben we weer wat om naar uit te kijken in het voorjaar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...