3 september 2013

Rose Garden...


Het rozen-alfabet-borduurwerk is al een tijdje klaar. Ik was op zoek naar een mooi kader, maar ik vond er geen, tot we bij ons favoriete Zweedse woonwarenhuis op zoek waren naar spullen voor de badkamer en ik er zomaar een tegenkwam.

The rose-alphabet-embroidery is finished for a while now. I have been looking for a frame, but I wasn't lucky untill we went to our favorite Swedish store to buy some things for our bathroom and I just ran into it.Ik heb het 'Rose Garden' genoemd, want dat vond ik een mooie naam en het klinkt wat chiquer. Rozen-alfabet-borduurwerk was een 'working title', net als bij de films ;o)

I called it 'Rose Garden' because I really like that name and it sounds more elegant. Rose-alphabet-embroidery was a working title, just like the movies ;o)


Ik kreeg verschillende vragen over het patroon en omdat ik het een hele eer vond dat jullie het zo mooi vinden, heb ik een poging gewaagd. En zo komt het dat je in onze webwinkel nu ook ons eerste borduurpatroon kunt vinden! Wij zijn er echt heel trots op, want het was voor ons de eerste keer dat we een borduurpatroon maakten, en het resultaat ziet er prachtig uit. Je vindt alle info over het Rose Garden patroon op onze website onder de knop 'Borduren'. Ik weet niet of er meer borduurpatronen zullen volgen, want ik vind quilten leuker om te doen (ik vind de kleuren van de borduurdraden prachtig, maar ik zie toch liever quiltlapjes!). Maar wie weet... de toekomst zal het uitwijzen.

Fijne dag!

I've been asked about the pattern and because I was really flattered you liked it so much, I gave it a try. And so it came that our first embroidery pattern is available in our web shop! We're so excited! I must say we're really proud, because we've never designed an embroidery pattern before and the result is just perfect. You'll find all info on the Rose Garden pattern on our website, just click the 'Embroidery' button. I don't know if more embroidery patterns will follow, since I do prefer quilting over embroidery (I love the colors of the threads, but they can't beat the beauty of fabrics!). But who knows... I guess time will tell.

Have a nice day!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit is weer mooi geworden Ellie en de lijst past er ook heel goed bij. Fijne dag nog.

AnitaS zei

De lijst past prachtig bij dit mooie borduurwerk.

Anoniem zei

Dit is een mooie match bij elkaar van de lijst en je leuke borduurwerk.
Gaat het nog steeds goed met Thijs?
gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

Ellie's Quiltplace zei

@ Wilma, AnitaS: dankjewel! Ik vond eerst alleen maar metalen lijstjes, of witte van plastic. Nou ja, dat is natuurlijk helemaal niet mooi en gezellig. Gelukkig kwam ik deze tegen en dan ook precies in de goede maat!

@ Truus: met Thijs gaat het prima. Hij drinkt heel veel (komt door de dieetvoeding) en dat is goed tegen de blaasontsteking. Hij heeft nu nog medicatie en ik hoop dat het erna ook nog goed blijft gaan. Hij is in elk geval nu weer lekker zijn oude zelf!

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Heel gaaf borduurtje, ik vind hem echt mooi.
Groetjes
Wietske

Carine zei

Een quiltwerkje met stitchery is ook leuk om te doen, ik ben overgestapt van borduren naar quilten :-)

Ellie's Quiltplace zei

@ Wietske: dankjewel :o)

@ Carine: daar heb je helemaal gelijk in. Dat doe ik dan ook graag, stitchery. Maar mijn werkjes krijgen dan ook altijd nog een stoffen randje, kwestie van er toch nog lapjes in te gebruiken!

Guusje, zei

Gefeliciteerd met je eerste borduurwerk, het ziet er erg mooi uit.

Ellie's Quiltplace zei

@ Guusje: het was eigenlijk maar een 'tussendoortje', maar ik ben zelf ook heel blij met het resultaat! Het was heel leuk om aan te werken en nu staat 'ie mooi op de schouw.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...