14 mei 2013

Verf, verf, verf,...


De laatste tijd zie ik alleen maar verf, verf, verf,... o ja, en wat schilderstape (op de muren, helaas niet op de vloer om een quilt op te spannen ;o)   )

Lately, all I see is paint, paint, paint,... oh and some tape (on the wall, not on the floor holding the backing of a quilt... that, I would prefer ;o)   )


Het Lange-termijn-tussendoortje ligt al een tijdje opgespannen en klaar om doorgequilt te worden, maar ik denk niet dat er iets aan zal gebeuren voor we verhuisd zijn. Dat is al over 1,5 week... ik kan niet wachten! Vooral niet omdat ik, als we min of meer gesettled zijn, eindelijk weer eens wat meer tijd zal hebben om te onstpannen en het Lange-termijn-tussendoortje is daar een perfect werkje voor!

Fijne dag!

The Long-term-in-between-project is basted for quite some time now and ready to be quilted, but I don't think I will make any stitches before we'll move. That will actually be in 1.5 weeks... I can't wait! Especially because it will mean that once we're settled, I will have some time to relax again. The Long-term-in-between-project is a great project to do so!

Have a nice day!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Sterkte met de laatste loodjes!!!
Wat zullen jullie straks genieten als alles wat op orde is.
Nog even doorbijten!!!
Sorry,nog steeds niet mijn 'variatie' van je lange termijnquiltje doorgestuurd-is geen quilt hoor,maar een speldenkussentje.Na de bruiloft komt hier ook weer regelmaat.
Succes met de verhuizing.
groetjes,Truus uit Drenthe

Irena zei

nog even volhouden,is zo om ,1,5 week,quiltje is erg mooi,veel liefs irena

Jasmijn zei

Suc6 met de verhuizing hoor en hoe gaat het met thijs??
Liefs van ons allemaal

Carin zei

Wat een spannende tijd is het nu voor jullie. En daarna heerlijk ontspannen ... nog eventjes doorbijten :-)

Anoniem zei

Ik maar denken: "Oh wat leuk, ze gebruikt stof met millimeterpapierprint. Nooit gezien. Waar is dat te koop?" Duurde even voordat ik 'm doorhad.
Groet, Meriam

inge zei

wat heerlijk dat de verhuis nu echt voor de deur staat, eindelijk naar jullie grote eigen stekje! geniet ervan!

Ellie's Quiltplace zei

@ Truus: spannend hoor! De bruiloft was nu een van de dagen, toch? De foto komt wel. Ik ben wel erg benieuwd. Een speldenkussen, dat is ook een super idee!

@ Irena, Carin, Inge: gelukkig gaat de tijd snel. We zijn nu elke avond na het werk nog lang aan het klussen en ik merk dat het nu lang genoeg heeft geduurd. Ik wil gewoon verhuizen en de rest zien we dan wel als we er wonen. Ook dan zal er nog veel moeten gebeuren, maar dat kan dan wat rustiger aan. En natuurlijk ook niet vergeten te genieten van ons nieuwe huis.

@ Jasmijn: dankjewel! Thijsje weet nog niet wat hem boven het hoofd hangt. Een heel nieuw huis en nieuwe dingen om te ontdekken. Maar ook veeeeeel ramen met zonneschijn en veeeeeel meters radiator om heerlijk tegen te liggen. Kan niet slecht zijn! ;o)

@ Meriam: ik weet niet of ik je reactie niet goed begrijp? Het is inderdaad stof hoor, de ruitjes. Ik kocht het bij The Log Cabin in Hillensberg.

Marguerite zei

Succes met de verhuizing.
Hele klus om alles in te pakken en een nog grotere klus om alles weer uit te pakken.
Groetjes Marguerite

Ellie's Quiltplace zei

@ Marguerite: dankjewel! Het inpakken moet nog allemaal gebeuren, er staat nog maar 1 volle doos klaar. Ach, ik maak me niet teveel zorgen, het zal allemaal vanzelf wel in orde komen.
Het uitpakken, dat is inderdaad meer werk. Overal een goed plaatsje voor zoeken in een nieuw huis, dat is altijd moeilijk. Bij mij wordt alles altijd nog 4 keer van plaats veranderd voor ik tevreden ben ;o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...