29 april 2013

"Onze boom..."


Binnenin het huis ben ik hard aan het werk om op z'n minst de belangrijkste kamers klaar te hebben voor we verhuizen.

Inside the house, I'm working hard to get at least the most important rooms finished before we move in.


Jammer dat ik niet naar buiten kan om van het heerlijke lenteweer te genieten, maar het werk moet eerst gedaan worden.

A pity I can't go outside to enjoy the lovely Spring weather, but work needs to be done.


Maar je zult mij niet horen klagen, want vanuit ons salon heb ik een prachtig uitzicht. De Oude Dame die hier voor ons woonde, en die samen met haar man het huis heeft gebouwd, heeft lang geleden een boom in de voortuin geplant.

But you won't hear me complain, because from our sitting room, I have the most lovely view. The Old Lady who lived here before us, and who build the house together with her husband, planted a tree in the front garden.


In de loop der jaren is de boom gegroeid en nu ziet hij er oud en knoestig uit. Er is de afgelopen jaren niet veel zorg aan besteed, dus hij is totaal uit vorm gegroeid en een aantal dikke takken zijn afgebroken.

Over the years, the tree has grown and looks old and knotty now. It hasn't been taken care of over the last couple of years, so it's grown out of shape and some thick branches have broken.


Desalniettemin, ziet de boom er prachtig uit, zo helemaal vol met donkerroze bloemknoppen en zelfs al een paar lichtroze bloemen.

But nonetheless, the tree looks amazing, all covered in dark pink flower knobs and even already some light pink flowers.


Achter de boom staat onze nieuwe overbuurman eveneens van het zonnetje te genieten. Hij staat daar sinds afgelopen weekend en ondanks dat ik me niet in de buurt waag van een paard, vind ik het wel prachtige dieren.

Behind the tree, I see our new neighbour enjoying the sunshine as well. He's been there since last weekend and eventhough you won't get me near a horse, I do love the sight of them.


Zo, ik moet weer naar binnen en aan de slag. Fijne dag allemaal!

I have to get inside again and get back to work. I wish you all a nice day!

14 opmerkingen:

Noa zei

het ziet er allemaal mooi uit
teminste je achter buurman haha

Irena zei

fijne omgeving,prachtig zo bloeiende boom,geniet van de prachtige uitzicht,en nog even doorbijten,veel liefs irena

Marguerite zei

Je moet zo nu en dan wel van je uitzicht genieten hoor!!
Wat woon je straks mooi.
En je achterbuurman, die valt misschien best wel mee?
Nog even doorbijten en dan kunnen de dozen meegenomen worden.
Groetjes Marguerite

AnitaS zei

Prachtige boom is. Wat ziet het er leuk uit bij de voordeur. Nog even. Succes.

Bed, breakfast en quilts zei

leve de lente!

Anoniem zei

Wat een mooie boom en voordeur hebbeb jullie daar bij het nieuwe huis! En een prachtig uitzicht achter.
Denk dat je eerder voor het schrikdraad op moet passen,dan voor het paard.
Sterkte en succes met de laatste loodjes.
groetjes,Truus uit Drenthe

Carin zei

Wat hebben jullie toch een schitterend uitzicht !!

Tere.VC. zei

Precioso !!!!!

Unknown zei

Jullie verhuizen precies naar een landelijke omgeving! Nog even schrobben en schuren en dan de tuin in! Tip om vriendschap te sluiten met de buurman( ben je zeker dat het geen buurvrouw is?); een wortel doet wonderen!

Anoniem zei

Goh, wat kom jij in een mooie omgeving te wonen. Heerlijk voor je. Ik heb het al eerder gezegd, het is al genieten van die voordeur van jullie. Sterkte met werken in het huis. Groetjes Wilma

Ellie's Quiltplace zei

@ Noa: ;o)

@ Irena: het is van die kleine dingen dat ik zo kan genieten.

@ Marguerite: met de zon op al die honderden roze knopjes is het een prachtig zicht. Ik moet oppassen dat ik niet heel de tijd naar buiten kijk, maar ook nog wat werk ;o)

@ AnitaS: ik heb de buxus alvast verplaatst. Bij het nieuwe huis hebben ze meer zon. Zo staat het meteen al wat gezelliger ook!

@ Karen, Tere V.C.: :o)

@ Truus: Philippe vind paarden geweldig, maar ik kijk liever van een afstandje toe. Dat vind ik ook prima ;o)

@ Carin: het is ook voor het eerst dat we het zo zien (toen we bezichtigden was het grauw en grijs en herfst) en elke keer is het weer genieten van iets nieuws dat we ontdekken.

@ Chris: dat zal ik eens proberen. Wie weet...! Ik kan niet wachten om in de tuin aan de slag te gaan, maar eerst moet binnen alles op orde zijn.

@ Wilma: zo in het zonnetje is het zeker genieten. Wij wonen in een rustige straat. Er komen voornamelijk fietsers voorbij. Heerlijk!

Guusje, zei

Mooie boom en wat een mooi uitzicht hebben jullie dat is nu al genieten.

Terray zei

wat een geweldig uiticht hebben jullie zeg!
Wanneer zijn de plannen om te gaan verhuizen? Jullie hebben al zó hard gewerkt. Hopelijk is het einde van klussen in zicht!

groetjes Tertia

Ellie's Quiltplace zei

@ Guusje: genieten is het zeker. In ons appartement hebben we voornamelijk dakramen en zien we enkel lucht. Dan is dit wel wat anders ;o)

@ Tertia: het einde is nog lang niet in zicht. Er kwam, maar dat is altijd zo denk ik, veel meer bij kijken dan we op voorhand hadden gedacht. Maar we moeten eind deze maand verhuizen. Ik wil dan zeker de belangrijkste ruimtes klaar hebben. De rest komt dan wel als we er wonen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...