6 december 2012

Op het nippertje...

Tegen het einde van het jaar heb ik nog wat verlofdagen die ik voor 31 december moet opnemen. Het kan dus zomaar gebeuren dat ik op een donderdagmiddag thuis zit, klaar voor wat ik-tijd, wat - na alle drukte van de afgelopen weken - meer dan welkom is.

At the end of the year, I have some days off of work left, which I have to use before December 31. Therefore, it might occur that I'm home on a Thursday afternoon, ready for some me-time, which is - after all the fuss of the last few weeks - more then welcome.


Het lijkt misschien vreemd dat ik voor vanmiddag de herfststitchery van mijn lange-termijn-tussendoortje boven heb gehaald. Al is het op het nippertje, het is nog herfst, al zou de sneeuw die het land bedekt je doen vermoeden dat het al winter is.

It may seem funny that I've chosen the Autumn stitchery from my long-term-in-between-project to work on today. But, after all, it is still Autumn, eventhough the snow that has covered the land, would deceive you to thinking it's Winter already.


Naast mijn stitchery heb ik ook een grote kop thee en een schaaltje pepernoten binnen bereik. De perfecte ingrediënten voor een perfecte middag.

Veel quiltplezier!

Besides my stitchery I've got a large cup of tea and some 'pepernoten' within reach. The perfect ingredients for a perfect afternoon.

Happy stitching!

11 opmerkingen:

Guusje, zei

Heerlijk zomaar een middag vrij te mogen hebben

Ann zei

Super om op deze manier 1 (of meerdere) namiddag(en) door te kunnen brengen. Wou dat ik hetzelfde kon zeggen! ;-)
Groetjes,
Ann

Ellie's Quiltplace zei

@ Guusje: ik heb in het begin van het jaar bijna niks opgenomen en nu moet ik alles opmaken. Nou ja, echt geen straf hoor, met dit weer thuis blijven en quilten! ;o)

@ Ann: ik had aan het begin van het jaar niks opgenomen, omdat ik dacht dat ik anders niet genoeg verlof ging hebben voor de zomer. Als ik nou gewoon even had geteld had ik gezien dat ik ruim voldoende dagen had. Nou ja, dan wordt het een rustige decembermaand voor mij ;o)

Ineke zei

Wat heerlijk om zo je verlofdagen op te nemen, wij moeten juist voor de feestdagen in het voren werken, dus extra op 1 zaterdag of 1 zondag. Maar dat is nu eenmaal zo, ben er ook wel aan gewend. Geniet maar lekker van je vrije donderdag-middagen.
Groetjes, Ineke

Carin zei

Lekker zomaar een dagje vrij. Succes met je leuke stitcherie !!

AnitaS zei

Fijn zo'n onverwachte middag vrij. Ben je opgeschoten?

inge zei

ik heb morgen zo'n dagje, om dezelfde reden. en met de voorspelde sneeuw wordt dit zeker ook een hobbydagje!

Ellie's Quiltplace zei

@ Ineke: wij zitten met 2 op kantoor en we hadden allebei nog heel wat verlof staan. We hebben begin deze maand voor de grap gezegd 'tot volgend jaar he!', omdat we maar heel weinig zullen samenzitten. Volgend jaar zal het wel anders zijn, dan zal ik mijn verlof wel eerder nodig hebben :o)

@ Carin: dankjewel :o)

@ Anita: ik heb veel kunnen doen. Straks eens nadenken over het winterpatroontje, want die ontbreekt nog. Het idee is er al, nu de uitwerking nog.

@ Inge: geniet ervan!

Annerieke zei

Lekker genieten van deze momenten :D

marga zei

Wat een schattige patroontjes om te borduren. En prachtige stofjes.
Groeten
Marga

Ellie's Quiltplace zei

@ Annerieke: dat doe ik wel hoor ;o)

@ Marga: dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...