3 april 2012

Niet veel nieuws...


Allereerst wil ik iedereen bedanken die op mijn quiltje heeft gestemd in de Quilting Gallery's weekly quilt contest. Ik heb niet gewonnen, maar ik ben blij met een mooie tweede plaats en ik vond het super leuk om mee te doen!

First of all I want to thank you for voting for my quilt in the Quilting Gallery's weekly quilt contest. I didn't win, I came in second with a good number of votes, but it was so much fun to join!


Het afgelopen weekend ben ik vooral bezig geweest met het nieuwe quiltje voor de Mini Quilt Club. Ik hoop het deze week af te maken. Het ziet er super schattig uit en ik wil het graag aan Mams laten zien als ik daar volgend weekend naartoe ga. Ik stuur haar namelijk altijd foto's van mijn quilt-in-wording, om haar mening te vragen, en dan is ze natuurlijk heel benieuwd naar hoe het eindresultaat er in het echt uitziet.

The past weekend I've been mainly working on the new Mini Quilt for May. I hope to finish it this week. It's starting to look so cute and I want to show Mams the finished quilt when I visit her next weekend. I always send her pictures of my quilts-in-progress to ask her opinion, and that of course makes her curious to see the final result.


Daarnaast heb ik eigenlijk niet zo veel gedaan. Ik ben aan het tweede deel van het middendeel van de Lantern Festival bezig en die pak ik, als het mini quiltje klaar is, weer op. Ik wil de quilt graag voor de zomer af hebben zodat ik hem dan op kan hangen, maar ik weet niet of ik dat haal. Ik ben nog niet halverwege de top en ik heb een behoorlijk intensief quiltpatroon bedacht. Het is ontspanning en geen wedstrijd snelquilten, dus ik zie wel...

Fijne dag!

Besides that, I didn't do much sewing. I'm working on the second half of the centre of the Lantern Festival, which I will pick up again once the Mini Quilt is finished. I do want to finish the quilt before Summer, so I can display it then. I'm not sure I'm going to make it, since I'm not even halfway the top and I'm thinking of quite a laborious quilt pattern. It's relaxation, not speed-quilting, so we'll see...

Have a nice day!

12 opmerkingen:

Josee zei

Een tweede plaats is ook prima, gefeliciteerd!
Die lantarentjes zijn ook zo leuk. Frisse kleur gebruik. Ga zo door!

carine zei

Proficiat met de tweede plaats Elly! Het wordt een schattig mini-quiltje zo te zien! frisse kleurtjes doen het altijd goed en fleuren ons op, zin om er weer voluit tegenaan te gaan. dank je wek. groetjes uit het Brugse Carine-patchworkstar

Marga (MarPie) zei

Gefeliciteerd met je tweede plaats. De Lanttern Festival blokjes die je laat zien hebben ook een beetje de aardbeien kleur vind ik, een heerlijk zomerse kleur.
Succes met de mini verder.

Groetjes,
Marga♥

AnitaS zei

Een tweede plaats is toch heel mooi. Wat een schattige kleuren gebruik je voor het nieuwe miniquiltje.

marion zei

gefeliciteerd met je tweede plaats, je was in goed gezeldschap dus een tweede plaats is knap

Wilma Kuin zei

Gefeliciteerd!! Knap hoor de tweede plaats,..

Fien zei

Gefeliciteerd met de tweede plaats.
Ik vind het een goede prestatie.
Leuke kleurtjes waar je mee bezig bent.
Groetjes Fien.

Ellie's Quiltplace zei

@ Josee, Marga, AnitaS. Fien: dankjewel. Het is leuk om met fellere kleuren aan de slag te zijn. Het is niet alleen een leuke afwisseling, ik krijg zo ook super veel zin in de zomer!

@ Carine: deze kleurtjes zijn voor de lantaarntjes. De kleuren voor de mini, die hou ik nog even geheim ;o)

@ Marion: er waren hele mooie quits ingestuurd. Leuk om te zien wat er allemaal gemaakt wordt en hoe de thema's geïnterpreteerd worden. Het was echt heel leuk om mee te doen!

@ Wilma: dankjewel ;o)

Guusje, zei

Gefeliciteerd met de tweede plaats. Ik zie wel erg mooie blokken verschijnen.

Ellie's Quiltplace zei

@ Petra: dankjewel! Ze verschijnen niet zo snel, maar zo stukje bij beetje groeit en groeit de quilt.

Ineke zei

Gefeliciteerd met je 2de plaats!!!
En je Lantern-festival quilt wordt prachtig! Liefs, groetjes Ineke

http://inekehulzebos.blogspot.com

Ellie's Quiltplace zei

@ Ineke: dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...