7 november 2011

Ga je mee?...


Afgelopen week maakten we een wandeling rond Scherpenheuvel, een bekend bedevaartsoord, gelegen in het prachtige Hageland.

Last week we took a walk near the lovely town of Scherpenheuvel, a pelgrimage centre in the middle of the Hageland region.


Ik had de basiliek van Scherpenheuvel nog nooit in het echt gezien, maar zo omringd met de gouden herfstkleuren was het schitterend!

I had never seen the basilica before, but, surrounded by treas with golden Autumn leaves, it looked amazing!


De wandeling ging over heuvels, door velden en bossen. Het was heerlijk wandelen in de herfstzon. Zelfs de paarden stonden van de zonneschijn te genieten.

The walk led us through hills, fields and forest areas. Just like we, these horses enjoyed the last Autumn sunshine.


Opnieuw hebben we een stukje van België ontdekt, weer helemaal anders dan het natuurgebied waar we vorige keer waren. Er is zoveel mooie natuur, zo dicht bij huis. Ik hoop dat je meegenoten hebt van onze wandeling samen.
Fijne dag!

Again, we discovered a little part of Belgium, totally different from the national reserve we visited last time. So much of nature's beauty, so close to home. I hope you enjoyed this little walk with me.
Have a nice day!

8 opmerkingen:

Irena zei

prachtig toch,ik was zaterdag gaan fietsen,echt somige stukken net schilderijen,mijn dochter kwam van haar vriendin en zei,mam ik ben van de fiets gestapt en foto gemaakt van een boom,die prachtig rood kleurede,is dat niet mooi,dat jeugd ook het zit,groetjes

AnitaS zei

Bedankt voor de wandeling. Wat is de herfst toch mooi.

Carin zei

Wat een prachtige foto's weer !

Gonny zei

Je hoeft inderdaad vaak niet eens ver weg te gaan om van het moois te genieten. Met de kleuren van de herfst en de zon.......dubbel genieten.

Terray zei

Heerlijk jullie hebben ook een lekker wandeldag achter de rug.
Wij ook :-)
Wat kan de natuur toch mooi zijn.

Groetjes Tertia
P.s is geocachen niet "iets" voor jullie

Fien. zei

Ik wandel graag mee. Zo leer ik België steeds beter kennen.
Zo te zien mooie plekjes genoeg.
Groetjes Fien.

Guusje, zei

Wat is het daar mooi, kan me voorstellen dat je ervan genoten hebt.

Ellie's Quiltplace zei

@ Irena: fijn dat jullie ook zo hebben genoten! Dat je dochter is afgestapt om een foto te maken kan ik goed begrijpen. De natuur kan werkelijk schitterend zijn.

@ AnitaS, Carin, Gonny, Petra: ondanks het vaak iets slechtere weer is de herfst niet voor niets een van mijn favoriete seizoenen. Ik vind de natuur dan op haar mooist.

@ Tertia: wie weet! Maar wij wandelen eigenlijk nooit ver hoor. Een uur of 2 is genoeg. Maar ook dat doet al goed en het is echt genieten.

@ Fien: voor mij zijn de meeste plekjes ook nog nieuw. Ik woon hier al 7 jaar, maar er is nog genoeg te ontdekken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...