3 november 2015

Warm Winter Wishes...


Mijn nieuwe naaldenmapje en speldenkussen zijn al volop in gebruik en het patroon ervan was juist op tijd klaar voor de nieuwsbrief van november.

With my new needlecase and pincushion already in use, I finished writing the pattern just in time for the November newsletter.


De restjes die ik hiervoor heb gebruikt passen zo leuk bij elkaar en geven het een gezellige, warme, winterse uitstraling.

The scraps I used go very well together and they add to the warm feel of these fun projects. 


Het grootste restje stof dat wordt gebruikt was 12 x 15 cm, dus het is een leuk werkje om al die ienie-mini restjes die we van vorige projecten hebben liggen, eindelijk eens een doel te geven. Ik denk dat vrijwel iedereen ook nog wel een stukje vilt en tussenvulling heeft liggen, net als een stukje touw en een paar knopen voor de finishing touch.

The largest scrap used measures 12 x 15 cm, so it's an ideal purpose for those tiny leftovers we all have from previous projects. I guess most of you also have some felt, rope, batting and buttons in your stash for the finishing touch.


En voor wie graag zelf aan de slag wil is hier de praktische info:
het patroon heet 'Warm Winter Wishes' en het bevat een duidelijke kleurenfoto, een lijst met benodigdheden, duidelijke werkwijzes voor zowel het naaldenmapje alsook het speldenkussen, mallen en patroondelen op maat, naaischema's en tips voor het appliceren.

And for those of you who would like to get started, here's some practical info:
the pattern is called 'Warm Winter Wishes' and contains a full color picture of the project, a requirement list, clear instructions on the needlecase as well as the pincushion, full sized templates, diagrams and instructions on how to appliqué. 


Natuurlijk kunnen de nieuwsbriefleden weer profiteren van de speciale korting (klik) en het patroon Warm Winter Wishes bestellen voor maar 8,00 euro. Je vind alle info over het patroon en over hoe te bestellen op onze website (klik).

Veel quiltplezier!

Of course, our newsletter members can enjoy the special newsletter member discount (click) and order the Warm Winter Wishes pattern for just 8.00 euros. You'll find all info on the pattern, as well as how to order, on our web site (click).

Happy quilting!

6 opmerkingen:

Dini Verkuil zei

Het is een mooi geheel geworden.mgeen wonder dat je het al gebruikt. Gr. Dientje / Dini

Marlies zei

Wat is dit leuk geworden! Hele mooie kleurtjes!

Cootie Bug zei

I just started following your blog and I love these stitcheries.

Ellie's Quiltplace zei

@ Dini: het staat zo gezellig, die warme kleuren op tafel. Past helemaal bij het seizoen. En dan hebben mijn andere speldenkussens wat rust, die zijn immers al aan het verslijten ;o)

@ Marlies: dankjewel!

@ Cootie Bug: thank you and welcome! :o)

10 zei

Ik ben alvast benieuwd naar het patroontje! Lijkt me een heel leuk tussendoortje om te maken en ook fijn om cadeau te doen:) Groetjes,
Martine

Ellie's Quiltplace zei

@ Martine: ik heb je gemaild :o) Ik kan alleen maar instemmen met dat het een fijn tussendoortje is en ik denk dat de ontvanger zeker blij gaat zijn met dit als cadeautje!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...