20 oktober 2015

Angel Friends...


Ik was zo lekker aan het werk aan dit mini quiltje, dat ik helemaal vergeten ben om foto's te maken.
Gelukkig gaat het vooral om het eindresultaat!

I had so much fun working on this mini quilt, that I totally forgot to take pictures of the progress.
Luckily it's the result that counts!


'Angel Friends' is het negende en nieuwste patroon in onze Angel serie. Het is even groot als de andere quiltjes (32 x 32 cm om precies te zijn), zodat je er niet alleen mini's van kunt maken, maar de verschillende engelen ook kunt samenvoegen in een grotere quilt.

'Angel Friends' is the ninth and newest pattern in our 'Angel' series. It has just the same size as the other Angel quilts (32 cm x 32 cm to be exact) and can therefore also be used in a larger Angel quilt, instead of smaller seperate quilts.


Het patroontje is te koop in onze webwinkel (je kunt nog met nieuwsbriefkorting bestellen tot en met 31 oktober!). Ik heb ook een beperkt aantal pakketjes gemaakt. Elk pakketje bevat stof voor de top en afwerkbies, borduurgaren en vlieseline. Er zijn er nog maar een paar over, dus aarzel niet te lang als je graag met dezelfde stofjes aan de slag gaat!

The pattern is available in our web shop (you can enjoy the newsletter discount untill October 31!). I've made a limited number of kits as well. Each kit contains the fabrics for the top and binding, embroidery thread and vlieseline (interfacing). I've got only few left, so make sure to order yours!


De andere Angel patroontjes zijn overigens ook in onze webwinkel te vinden (Patronen -> Kleine quilts), net als nog een paar pakketjes.

Veel quiltplezier!

The other Angel patterns can also be found in our web shop (Patterns -> Small quilts), as well as a couple of kits.

Happy stitching!

2 opmerkingen:

Marlies Mansveld zei

Wat een lief quiltje!

Ellie's Quiltplace zei

@ Marlies: dankjewel! Ik heb deze keer voor 'schattige' stofjes gekozen, beetje zoals in de sfeer van de oude Ariadnes. Staat zo gezellig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...