6 oktober 2012

Dierendag...


Ik was afgelopen donderdag helemaal vergeten dat het Dierendag was... Ik denk niet dat ons 'monster' ermee inzat, want hij wordt elke dag behandeld alsof het dierendag is. Hij zit lekker bij mij op schoot als ik een logje schrijf, hij krijgt zijn eigen quiltje om op te slapen terwijl ik aan een nieuw project werk, hij krijgt de restjes pasta, soep, cake en babi pangang (daar is hij dol op!) en hij krijgt veel, heel veel aandacht.

Soms zou ik best een kat willen zijn... ;o)

I totally forgot about World Animal Day last Thursday... I don't think our little 'monster' minds, because he's treated like it's World Animal Day every day. He always sits on my lap when I'm writing a new post, he gets his own quilt to sleep on while I'm working on a new project, he gets the pasta, soup, cake and char siu (which he loves!) and he gets lots and lots of attention.

I sometimes wish I was a cat... ;o)

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is hier net zo en ooohhh als ze zo lekker liggen te slapen, dan denk ik dat ook weleens heerlijk om een kat te zijn , tenminste als je bij lieve mensen mag wonen dan hé ;o)

inge zei

filip zegt altijd van onze grootste loebas dat hij 25 uur op 24 slaapt ;-)
katten bij quilters hebben een luxeleven, daar ben ik zeker van!

AnitaS zei

Voor hem is het iedere dag dierendag.

Gonny zei

Ook hier geen extra aai over de bolletjes. Gewoon genieten van elkaar, iedere dag weer....

Anoniem zei

Wat een heerlijk poezen leven!!!

Lieve groetjes,

Carla

PS Ik geniet er van om je blog te lezen, dank je wel!

Conny's-blog zei

Hij ligt echt te genieten, zo'n poezenleven willen we ook wel, maar wel als je bij echte dierenvrienden woont hoor....................gr.Conny

Ellie's Quiltplace zei

@ Marjolein, Inge: heerlijk he, hoe die beesten heel de dag kunnen slapen. Ik ben geen langslaper, maar soms ben ik er toch wel jaloers op!

@ AnitaS, Gonny, Conny: wij verwennen Thijs elke dag, en hij geeft ons elke dag gezelligheid en knuffels. Goede deal toch? ;o)

@ Carla: bedankt voor je berichtje en je complimenten!

Carin zei

Wij konden er nie tomheen dat het dierendag was, want Bowy kreeg zelfs eigen post die pas op 4 oktober geopend mocht worden hahaha ....

Jasmijn zei

Tuurlijk is het voor onze "jongens" iedere dag dierendag. Vreemd genoeg stond ik er dit jaar wel even bij stil hoe dankbaar ik eigenlijk ben dat ze in mijn leven gekomen zijn. Want zonder die lekkere knuffelaars zou het mijne er veel minder gezellig uitzien.
Dikke knuffel voor Thijs he

Anoniem zei

Kan ik helemaal begrijpen, maar ze zijn zo lieeeeeeef.....Groetjes Wilma

Bizzy Martine zei

Ik heb hier ook zo 3 genieters in huis waarvoor het elke dag dierendag is. Vooral onze laatste aanwinst Arthur, hij komt niet buiten en is een echte knuffelaar.
Groetjes, Martine

Ellie's Quiltplace zei

@ Carin: dan kun je niet missen ;o)

@ Jasmijn: het is goed om bij iets, dat vaak zo vanzelfsprekend lijkt, een moment stil te staan en dankbaar te zijn. Want niks is echt vanzelfsprekend...

@ Wilma: dat zijn ze zeker :o)

@ Martine: Thijs komt ook niet buiten, enkel op ons terras. Hij vind het heerlijk om op schoot te zitten of bij je te liggen tijdens het tv kijken. Maar tijdens het koken of schoonmaken kijkt hij graag mee vanaf mijn schouder. Ik zeg wel eens 'we zijn net een piraat met zijn papegaai', maar hij vindt het heerlijk om zo mee te kijken met alles :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...