1 mei 2012

Bijna...


Nog één blok te gaan, en dan kan ik de top van de Lantern Festival quilt afmaken. Ik moet eens beginnen nadenken over een quiltpatroon... Ik wil hem graag intensief doorquilten, maar ik wil hem ook graag voor de zomer afhebben...
Hmmm... een quilters dilemma... ;o)

One more block to go, and then I can finish the top of the Lantern Festival quilt. I have to start thinking about a quilting pattern... I would like to quilt it thoroughly, but I also want to finish the quilt before this Summer...
Hmz... a quilter's dilemma... ;o)

9 opmerkingen:

Vero nickyschannel zei

mooie kleurtjes, knuffs vero

Elizabeth zei

Wat een prachtige kleuren..., hoort het gedeelte wat ophangt er ook bij of is dat een andere quilt?
Ik houd echt van die stijl!
Succes met doorpitten...

Groet, Elizabeth

Anoniem zei

Dan heb je een dilemma, tenzij je heel snel quilten kunt!

GRANNY'S HOUSE zei

Gewoon doen wat jij mooi vindt en dan maar iets later af.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Succes met het nemen van de beslissing. Laatste blok is groen van kleur?

Groetjes,
Marga♥

Janet zei

Wat een prachtige kleuren, past helemaal bij het lentegevoel!! Ik kan ondertussen beginnen aan je spelden kussn!! joepie!!
groetjes janet

Ineke Hulzebos zei

Datzelfde heb ik ook, weet nog steeds niet hoe ik mijn quilt van de orka ga doorquilten. Maar dat komt wel, bij jou vast ook wel. Ben zo benieuwd hoe die er uit gaat zien, als het af is! De kleuren zijn helemaal prachtig!
Groetjes, Ineke

Guusje, zei

Succes met je laatste blok en ja hoe te quilten dat kan soms erg lastig zijn, ik ben ook al heel lang aan het nadenken over een quilt.

Ellie's Quiltplace zei

@ Vero: lekker vrolijk he!

@ Elizabeth: het gedeelte dat ophangt is een quilt dat ik vorig jaar maakte voor het tijdschrift Quilt & zo. Daar zit overigens een heel verhaal aan vast, dat zal ik binnenkort wel eens vertellen! ;o)

@ Josee: ik kan vrij snel quilten, maar het moet ook geen obsessie worden om hem op tijd af te krijgen. Ik zal dit weekend bij Mams eens zien voor een patroon in de rand, want dat weet ik nog niet precies... Och en of ik het dan haal... dat zien we dan wel weer ;o)

@ Ines: inderdaad, het is een hobby, geen wedstrijd! Ik wil hem ook niet snel snel afmaken, want dan ben je toch nooit helemaal tevreden over het snel-af-eindresultaat...

@ Marga: klopt. Er zitten 2 verschillende groene blokken in de quilt, dat geeft het wat extra kleur.

@ Jeannet: heel veel plezier ermee!

@ Ineke, Petra: ik kan soms best lang zoeken naar een quiltpatroon, maar liever lang zoeken, dan iets kiezen waar je toch niet helemaal tevreden over bent!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...