6 oktober 2011

Even schrikken...


Oeioei, was me dat even schrikken. Zonder waarschuwing was 's morgens ineens m'n nieuwe bloghuisje verdwenen! Helemaal van het www gehaald, zonder dat ik er ook maar íets mee te maken had. Brrr... daar kreeg ik het wel een beetje koud van, want de web-log perikelen, die ben ik nog lang niet vergeten!

Uh oh, that was frightening. On an early Wednesdaymorning my new bloghome had disappeared completely! Deleted from the www without any warning. Brrr... For a moment it made me go cold all over, because the web-log perils are still freshly in my mind!


Hartverwarmend vond ik alle mails die meteen na het verdwijnen van mijn blog binnenkwamen, van lezers die ongerust waren en zich afvroegen wat er gebeurd was. Gelukkig konden de Google-mensen het probleem snel oplossen. Ik weet niet wat er fout was gegaan, maar ik ben blij dat mijn blog weer online is en zo hoop ik het ook te houden ;o)

The e-mails we received from readers, immediately after our blog had disappeared, who were worried about what was going on, were heartwarming. Luckily, the Google-people cleared out the problem quickly. I don't know what went wrong, but I'm happy to be back online again and I sure hope to keep it this way ;o)


Trouwens, wat doen al die lapjes eigenlijk op de foto's? Het zijn restjes van mijn nine patch blokken en ik heb ze gebruikt om uit te puzzelen welk blok waar in de quilt moet komen. Nu alle nine patches gemaakt zijn, is het hoog tijd om de blokken verder af te maken en ze aan elkaar te naaien tot een top. Ik denk dat deze kleurverdeling perfect is. Wat denk jij?

By the way, what are those fabrics doing in the pictures? They're leftovers from my nine patch blocks and I've used them to 'puzzle' how to arrange the actual blocks in the quilt. Since all nine patches have been made, it's time to finish the blocks and assemble the top. I think this arrangement will do just fine. What do you think?

12 opmerkingen:

Margreet zei

Ik ben blij dat je er weer bent, je was echt even kwijt!

Mieke zei

Goh, ik dacht al, hier ook weer problemen...

Blij dat je terug bent!

Mieke

Carin zei

Fijn dat je er weer bent en je lapjes liggen heel erg mooi !!

AnitaS zei

Wat dacht je na die problemen met weblog. Je moet wel flink geschrokken zijn. Ik vind de kleurtjs zo leuk verdeeld.

GRANNY'S HOUSE zei

Ik heb er niets van gemerkt, te druk met mams.
De kleurtjes zien er prachtig uit!

Groetjes
Ines

Guusje, zei

De kleuren zien er mooi uit en het weg zijn van je blog dat is zeker schrikken ik heb het ook een keertje gehad. Gelukkig ben je er weer.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Wat gebeurd er toch allemaal in blogland. Zijn we te ijverig.... Het zijn weer mooie lapjes.
groetjes Anita

Francien zei

Nou we blijven altijd kijken tot je er weer bent hoor Ellen...ik wel tenminste...meestal als je het aan Kobus van de Blogger-Helpdesk vraagt komt het dezelfde dag nog goed....of alles is bij de volgende opstart van je computer ineens weer terug....Blogger krijgt opeens wel heel veel nieuwe aanmeldingen denk ik...je lapjes en de volgorde hoe ze liggen is prachtig zo...ben benieuwd naar de quilt!!...groetjes Francien,.

Inge zei

Ook ik was je even kwijt, maar alles is weer goed gekomen.
Mooi gezicht al die lapjes bij elkaar!

Groetjes,
Inge

Ellie's Quiltplace zei

@ Mieke & AnitaS: ik was ook even bang dat na web-log ook hier alles kwijt zou zijn. Ik heb er wel van geleerd en meteen al mijn berichtjes opgeslagen!

@ Guusje: gelukkig dat Google alles weer terugplaatst, en we niks kwijt zijn!

@ Anita: haha, dat zal het zijn! ;o)

@ Francien: sinds de migratie van web-log zullen de andere providers het inderdaad wel druk hebben gehad met nieuwe aanmeldingen!

@ Allemaal: het uitzicht wordt natuurlijk nog een beetje anders als eenmaal de blokken zelf aan elkaar zitten, maar zo heb ik toch al een beetje een idee!

Annet zei

Niet alleen je lapjes zijn mooi, ook de kleurencombi is prachtigt.
Het kan niet anders dat daar iets moois uit komt.

Veel quilt succes, Annet

Ellie's Quiltplace zei

@ Annet: dankjewel! De lapjes komen van een Jelly Roll, dus ik heb het mezelf een beetje gemakkelijk gemaakt met stoffen kiezen. Maar de combinatie ziet er allercharmantst uit, dat ben ik met je eens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...