15 juli 2015

'n Kleine winterse update...


Van zomerzon naar winterse plaatjes van mijn sneeuwmanquilt met de nieuwe stoffen van Kristel Salgarollo.

From Summer sunshine in my last blog post to winter scenes on my snowman quilt made with Kristel Salgarollo's new fabric series. 


Het was wel een beetje gek hoor, aan een winterquilt werken terwijl de temperaturen bijna 40 graden bereikten, maar als ontwerpster moet je de seizoenen vóór zijn.
Ik zou bijna zeggen dat niets me van het quilten afhoudt...

It was a bit funny, working on a winter quilt with temperatures reaching up to almost 40 degrees Celsius, but as a designer, I have to be ahead of the seasons. 
I would almost say that nothing stops me from quilting...... maar dat is niet waar, want mijn 'Quilt Quality Manager' neemt zijn werk ook heel serieus en wil absoluut niet gestoord worden ;o)

... but that's not true, because my 'Quilt Quality Manager' does take his job very, very seriously and may not be disturbed ;o)


Volgende keer het eindresultaat. Maar als je niet kunt wachten, kun je al een kijkje nemen op onze website of je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Next time, the final result. Or, if you can't wait to see it, you can visit our website or subscribe our newsletter.

5 opmerkingen:

10 zei

Wat is dat toch met een quilt en poezen?? Ze zijn er blijkbaar dol op... Leuke foto's:) Groetjes, Martine

Truus zei

Deze controleur doet zijn werk zo goed dat hij er behoorlijk moe van is geworden.Of zou het een slaapverwekkend baantje zijn???
Hier liggen 2 poezen Thijs na te doen-een hoop gesnurk!
gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

Ellie's Quiltplace zei

@ Martine: hij moet er altijd bovenop zitten. Of op z'n minst toekijken. Volgens mij is het geen interesse hoor, maar gewoon het katten-eigenwijze van lekker in de weg te willen zitten met alles wat je doet ;o)

@ Truus: Ik hoop het eerste ;o)
Gezellig he, dat geknor! Maar Thijs is nu echt heel hard aan het snotteren en snurken en hij eet niet meer zo goed. Vandaag even met hem naar de dierenarts...

Truus zei

Hoop dat het geen katteniesziekte is met Thijs!
Wat zei de dierenarts?
Beterschap voor Thijs!!!

Ellie's Quiltplace zei

@ Truus: het is een opflakkering van de chronische niesziekte. Met 3 potjes medicatie, waaronder een stevige antibiotica, moet hij er weer bovenop komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...