4 augustus 2013

'n Vroege zondagochtend...


Vanmorgen was ik al vroeg op. Dat is meestal het geval. Ik vind het heerlijk om de dag te starten als de rest van de wereld nog ligt te slapen, de vogels hun ochtendliedjes aan het fluiten zijn en de zon nog maar juist over de boomtoppen komt kijken. De dames Paard wachten al op een lekkere vroege-ochtend-wortel-snack.

I woke up early this morning. I normally do. I love to start the day while the rest of the world is still asleep, to hear the birds sing their morning song, to see the sun peep over the top of the trees. The ladies Horse are waiting for an early-morning-carrot-snack already. 


Ik had al een vroege-ochtend-babbel met Mams via Skype. Het is altijd gezellig om zo even bij te praten, want we wonen niet dicht bij elkaar. Ze vertelde dat ze vandaag aan haar nieuwe quilt gaat werken, eentje dat ik al jaren geleden heb ontworpen, maar waar ik zelf nog nooit aan toe ben gekomen om hem te maken. Het is een erg leuk patroon en ik weet zeker dat Mams, met haar mooie stofkeuze, er weer een pracht van een quilt van gaat maken.

I had an early-morning-chat with Mams via Skype. It's always nice to catch up with her that way, since we don't live close. She told me she's going to work on her new quilt today, one I designed many years ago, but I never came to make it myself. It's a lovely pattern and I'm sure with Mams' choice of fabrics, another beautiful quilt is in the making. 


Gisteren heb ik het huis al gepoetst, dus daar hoef ik me vandaag niet meer druk om te maken. Ik ga zo eens een quiltwerkje opzoeken, waar ik me vanmiddag mee bezig kan houden. Ik heb nog wat geknipte piramides liggen, dus ik denk dat de keus daarop gaat vallen. Maar eerst gaan Philippe en ik naar de Molenfeesten, hier in het dorp. Er is een wandelzoektocht, een koers en een BBQ, dus het zal wel gezellig worden!
Fijne zondag!

Yesterday I cleaned the house, so I don't need to worry about that today. I think I will find myself a nice quilt to work on this afternoon. I have cut some fabrics for my pyramid quilt, so I think I will continue working on that one. But first, Philippe and I are out to visit the Molenfeesten in our village. There's a 'wandelzoektocht' (I don't know the English word for this: it's a walk where at the start you get pictures of things you can find in the village and you have to locate them), a bike tour and a BBQ, so I'm sure that will be fun!
Have a nice Sunday!


4 opmerkingen:

Unknown zei

Voor iemand die een tijd geleden schreef dat ze bang was van paarden is er blijkbaar op korte tijd al veel veranderd! Geniet van je zondag!

Ineke zei

Wat heerlijk toch om foto's te zien van de paardjes, vind het zulke mooie dieren. En je bent erg ondernemend bezig en dat op een zondag :O
Fijne dag!

Anoniem zei

Was vanochtend ook al om half 6 eruit-lekkere frisse ochtend.
Mooie foto van het paaltje-iets voor een quilt.
Zo zo,jij bent vriendjes geworden met je buren-in-de-wei!Denk je aan het schrikdraad???
gezellige avond en veel quiltplezier
groetjes,Truus uit Drenthe

Ellie's Quiltplace zei

@ Chris: de dames zijn zo schattig! Maar je moet me bezig zien, want ik durf echt niet té dichtbij komen hoor. Die wortels, die hou ik dan aan het puntje vast en ik laat ook zo snel mogelijk los, haha!

@ Ineke: het zijn prachtbeesten. Ik denk dat er een zwanger is, want die is wat dikker dan normaal. In het weekend ben ik altijd vrij actief. In de week na het werk heb ik nooit veel zin om (buiten quilten) nog iets te doen, dus moet ik er in het weekend het beste van maken ;o)

@ Truus: het paaltje is al eens te zien onder de Shades, maar dan van de andere kant ;o) Ik ben zeker dat er nog wel eens iets over gedrapeerd zal worden hoor! Dat schrikdraad, daar blijf ik uit de buurt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...