7 januari 2012

Storm...


De afgelopen dagen heb ik niet zoveel gequilt. Al een paar weken heb ik een serieuze verkoudheid, gepaard met flinke hoestbuien, en afgelopen week bereikte het zijn hoogtepunt (of moet ik dieptepunt zeggen?). Toch maar eens langs de dokter, die me vertelde dat het een hele zware verkoudheid is, en dat er geen medicijnen zijn en ik het dus gewoon moet uitzieken. Het kan nog zeker 3 weken duren voor het over gaat :o(

The past few days, I didn't do much quilting. For a few weeks already I have a serious cold, along with heavy coughing fits, and it reached it's peak (or do I have to say 'low') this week. The doctor told me it is just a regular cold (but a very persistent one), and there's no medicine to it, so I just have to wait it out. It can take another 3 weeks to recover :o(


Vandaag zie ik de wolken voorbij vliegen. Er komt opnieuw een storm deze kant op. Ik hoop dat het niet zo erg zal zijn als met 'Andrea', die afgelopen week over ons continent raasde en flink wat overlast veroorzaakte. Maar omdat we met dit weer niet echt veel zin hebben om buiten te komen, vind ik het wel een goed moment om het quilten weer op te pakken. Ik heb al een tijdje niks meer gedaan aan de 'Summer's End', dus lijkt me dat een prima werkje om vandaag mee aan de slag te gaan.

Fijn weekend!

Today, clouds are still racing through the sky, since another storm is coming our way. I hope it won't be as bad as 'Andrea', which blew over our continent a few days ago and caused quite some trouble. But since we don't feel like going outside with weather like this, it's a perfect moment to pick up some quilting again. I haven't been working on my 'Summer's End' Quilt for a while, so that will be a perfect project for today.

Have a nice weekend!

18 opmerkingen:

Anja.M zei

Beterschap Ellen.
Een mooie quilt waar je weer aan gaat werken.
Quilt groetjes Anja.

Anoniem zei

Van harte beterschap Ellen.
En dat je rustig kan verder werken aan je mooie quilt.
Groetjes
Maria

veerle zei

Heel veel beterschap meid! Ik ken het ook. Bij mij duurde het 7 weken, maar uiteindelijk geraak je er wel vanaf hoor :)
Veel quiltplezier nog

fien zei

Beterschap, dat hoesten is erg iritant . dat moet slijten zeggen ze.
Ik hoop dat het lukt met het quilten.
Fijn weekend. groetjes Fien.

Ellie's Quiltplace zei

@ Anja: dankjewel. Ik ben benieuwd hoe de quilt eruit ziet als hij klaar is. Nu vind ik hem heel mooi, maar best druk. Met een meer 'effen' rand zal hij weer wat rustiger worden.

@ Maria: dankjewel. Vandaag gaan er zeker een paar steekjes gemaakt worden!

@ Veerle: oej, dat is niet fijn :o( Gelukkig voel ik me voor de rest redelijk goed, dus dat is dan een geluk bij een ongeluk.

@ Fien: als je mijn stem hoort, na al dat hoesten, zou je toch denken dat het al gesleten moest zijn... ;o) Zo'n hese stem is niet zo fijn, zeker niet als je heel de dag moet praten en telefoneren, maar ja, ook dat zal wel weer beteren!

Ines Draijer zei

Beterschap en goed uitzieken, bij mij was de verkoudheid overgegaan in een bronchitis, gelukkig gaat het na de antibiotica weer een stuk beter.
Het is het mooiste weer van de wereld voor ons quiltsters ;-))

Groetjes
Ines

inge zei

beterschap

AnitaS zei

Beterschap en ik hoop dat de wind niet weer zo sterk wordt. Fijn weekend.

Francien zei

Je wordt ook zo moe van dat gesniffel en gehoest nietwaar Ellen...lekker rustig doen en wat prikken als je zin hebt....het wordt een prachtige quilt.....beterschap hoor....groetjes Francien.

Jasmijn zei

Veel beterschap hoor! Gelukkig las ik dat meer mensen er last van hebben want ik begon al aan mezelf te twijfelen hihi.
Maar je hebt gelijk veel zin om iets te doen heb je niet met al dat snotteren en hoesten.
groetjes van ons allemaal

Anoniem zei

Het is een heel vervelend virus en vooral dat hoesten , je zult wel flinke spierpijn hebben.....een extra schepje honing in de thee is nu niet verkeerd, sterkte hoor!!!!
Gelukkig kan je nog wel quilten.....
fijn weekend en beterschap.
marjolein

Irena zei

zeg,ga je goed uitzieken want het is niet niets zo zware verkoudheid,als het geen pfeiffer is,jij hoor dat heel veel.Heel veel sterkte en beterschap veel liefs irena

Ellie's Quiltplace zei

@ Ines: gelukkig maar. Ik hoop dat het bij mij niet zover komt. Als het goed is moet het nu de beterende kant op gaan, maar is kuch nog altijd behoorlijk :o(

@ Inge: dankjewel!

@ AnitaS: het lijkt mee te vallen. We zijn net nog een stukje gaan fietsen, de zon scheen zelfs. Maar wel veel wind...

@ Francien: daar wordt je inderdaad moe van, en op den duur heb je overal spierpijn. Hopelijk duurt het echt nog maar 3 weken en is het dan ook echt over.

@ Jasmijn: niet echt nee, er zijn weinig steekjes gemaakt. Gelukkig nu weer een paar. Want er moet al veel aan de hand zijn wil ik stoppen met quilten ;o)

@ Marjolein: ik had een hoestdrank gekregen, maar daar ben ik allergisch voor. Ik kreeg er overal jeuk en uitslag van! Daar ben ik dan maar weer mee gestopt. Ik drink nu liters kamillethee, niet echt lekker, maar het helpt wel een beetje.

@ Irena: Pfeiffer heb ik 10 jaar geleden gehad. Dat was niet bepaald een pretje. Normaal gezien kan dat niet meer terugkomen. De verkoudheid zal ik gewoon moeten uitzieken. Hopelijk verzachten de quiltsteekjes het een beetje ;o)

Guusje, zei

Heel veel beterschap, als je zo verkouden bent en blijft is geen pretje. Je quilt waar je aan bezig bent is erg mooi en ik hoop voor je dat je je snel weer beter voelt.

Anoniem zei

Oh Ellen, I hope you feel better soon, just get plenty of rest and take it easy. Your quilt is beautiful.

Elzaan zei

Ai! Word gou beter!

Roos zei

Beterschap Ellen en doe maar rustig aan.
Groetjes Roos

Ellie's Quiltplace zei

@ Petra, Elzaan, Roos: dankjewel. Het hoesten is iets minder, maar het snotteren gaat vrolijk door... Het zal vanzelf wel afnemen. Gelukkig voel ik me voor de rest vrij goed.

@ Ann: thank you. It's already a little bit better, but I think I do need some more weeks to recover completely.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...